Kunst Kino – Noer vs. Nørgaard

*** Kunst Kino – Noer vs. Nørgaard***

Den anerkendte, danske billedkunstner Bjørn Nørgaards notoriske Nadveren (1971), der skabte politisk skandale efter sin første visning, danner rammen for et møde med den vilde, danske dokumentarist Michael Noers eget drilske leg med Kristus-myten, Son of God (2010). Begge instruktører vil være til stede på aftenen til en snak om kunst, provokation og uafhængighed. Snakken modereres af Lars Movin. Gratis adgang!

Kunsthal Charlottenborg, Mezzaninen 19.00, onsdag den 7. september.
Nyhavn 2, 1051 København K
—————————————————————————————————————————————————
On this night the renowned Danish artist Bjørn Nørgaard’s notorious film Nadveren (1971) – which created a political scandal at its first screening – is creating the framework for an encounter with the wild, Danish documentary maker Michael Noer and his intriguing take on the myth of Christ Son of God (2010). Both directors will be with us for a talk about art, provocation, and independece. The talk is moderated by Lars Movin. Admission free!

Kunsthal Charlottenborg, Mezzanine 19.00, Wednesday 7 September.
Nyhavn 2, 1051 Copenhagen.

Forfatter: Gunnvá Nolsøe

Cand. Mag. Visuel Kultur

Skriv et svar