Performances at Charlottenborg

Onsdag den 17. august, 19.00
Tbilisi Center for Contemporary Art af Ei Arakawa, Gela Patashuri og Sergei Tcherepnin samt performance af Vittorio Brodmann
Ei Arakawa, Sergei Tcherepnin og Gela Patashuri samles på denne aften for første gang i over et år. Det er også første gang, at de besøger København. De tre bruger udstillingen, Corso Multisala, som en platform for en performativ øvelse før deres kommende udstilling Be a speaker, So be it på CAC Brétigny, Centre d´art contemporain de Brétigny, Frankrig i september. I performancen bruger de den kraft, der opstår, når Gela Patashuri efter flere år genser Tobias Madison og Emanuel Rossetti i en kraftfuld improvisation. Som den anden i en serie af performances på Charlottenborg vil Vittorio Brodmann dertil vise sin solo performance i dette forum – TCCA, Tbilisi Center for Contemporary Art.
Udstillingssalene / Gratis adgang
——————————————————————————————-

Wednesday 17 August, 19.00
Tbilisi Center for Contemporary Art by Ei Arakawa, Gela Patashuri and Sergei Tcherepnin and a performance by Vittorio Brodmann
Ei Arakawa, Sergei Tcherepnin, and Gela Patashuri are getting together for the first time after one year. This is also their first visit in Copenhagen. The three uses the exhibition, Corso Multisala, as an excercize for their upcoming exhibition Be a speaker, So be it at CAC Brétigny, Centre d´art contemporain de Brétigny, France in September. They are counting on the greeting forces of Gela Patashuri meeting with Tobias Madison and Emanuel Rossetti after years. This improvisation rocks. As the second in his series of performances at Charlottenborg, Vittorio Brodmann will moreover have a solo performance in this forum – TCCA, Tbilisi Center for Contemporary Art.
Galleries / Admission free

Forfatter: Gunnvá Nolsøe

Cand. Mag. Visuel Kultur

Skriv et svar