Concert for piano at Charlottenborg 29 June

Corso Multisala: Koncert for klaver opført af Reinhold Friedl
Denne aftens koncert er sammensat og spillet af den tyske eksperimentalmusiker og pianist Reinhold Friedl og er centreret omkring dét flygel, der er anbragt midt i udstillingen Corso Multisala. Programmet består af ikoniske klaverstykker fra grænselandet mellem performance og musik. Arrangementet afspejler klaverets rolle, både som instrument og udstillingsgenstand – idet flygelet eller klaveret, som borgerligt møbel, både blive…r spillet på , udstillet og udnyttet, fodret, slået og pyntet. I aftenens løb vil Henning Christiansens kompositioner blive kombineret med klaverværker af Ichiyanagi, George Brecht, George Maciunas, dedikationer til La Monte Young samt klassiske fluksus-instruktionsværker af John Cage og Emmett Williams. Koncerten er arrangeret i samarbejde med SNYK – Genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst – og er en del af Det Flyvende Spillested.
Udstillingssalene / Gratis adgang
—————————————————————————————–
 
Corso Multisala: Concert for piano with Reinhold Friedl
The programme for this evening concert is arranged and performed by the German experimental musician and pianist Reinhold Friedl, and features the grand piano that is at the centre of Corso Multisala. The programme includes iconic pieces that reflect the role of the piano as instrument but also as avant-garde art object – a role in which it has been played and exhibited, cherished and abused. The eveni ng includes compositions by Henning Christiansen, Ichiyanagi, George Brecht, George Maciunas and La Monte Young as well as instruction pieces by John Cage and Emmett Williams. The concert is presented in collaboration with SNYK – contemporary experimental music and sound art – and is part of Det Flyvende Spillested.
Galleries / Admision free

Forfatter: Gunnvá Nolsøe

Cand. Mag. Visuel Kultur

Skriv et svar