DOXBIO extra: Min Avatar og Mig

Kom med til en verdensbegivenhed d. 18. maj kl. 19 i Grand Teatret eller Empire Bio

DOXBIO extra blænder op for en verdensbegivenhed: En simultan-premiere i Second Life og i ‘den virkelige verden’ på den nye danske dokumentarfilm Min Avatar og Mig. Filmen vises i begge virkeligheder på samme tid. Herefter vil der være en debat om virkelighed vs. virtualitet i begge verdener og verdenerne imellem. Det er aldrig set før (såvidt vides).

Om Min Avatar og Mig

En uheldig filminstruktør beslutter sig for at prøve lykken i den virtuelle online-verden Second Life. Her møder han den smukke avatar Helena, som hjælper ham i gang med en strålende karriere. Da succesen stiger ham til hovedet ender han med at miste alt, han har opbygget i den virtuelle verden – og er tæt på at miste alt i den ‘virkelige’ verden, som på mystisk vis blander sig i den virtuelle og omvendt.

Se filmens trailer her:Min Avatar og Mig – DANSK FORFILM / Danish trailer from Fenris Film & Multimedia on Vimeo.

 

Debat i flere dimensioner

Mange tror Second Life er et dødt fænomen, men platformen lever i bedste velgående med støt stigende indbyggertal. Den 18. maj vil avatarer fra biografer i Second Life kunne kommunikere med publikum ude i biografsalene i Danmark og omvendt. Spørgsmålet om virtualitet vs. virkelighed, og i forlængelse heraf kærlighedens vilkår i den teknologiske tidsalder, vil blive diskuteret blandt publikum, avatarer og et kvalificeret panel bestående af instruktør og medvirkende i filmen, Mikkel Stolt, fremtidsforsker Peter Hesseldahl, den kosmiske tykmester Master Fatman samt ordstyrer Henrik Føhns, kendt fra Harddisken. Med fra Second Life vil være en af filmens hovedpersoner, Helena, og fra USA, opfinderen af supercomputeren og medvirkende i filmen, Danny Hillis.

Book billetter nu

Det er en one-off visning af filmen og debatarrangementet i Grand Teatret og Empire Bio, så skynd dig ind at reservere billetter via biografens hjemmeside. Filmen uden debat får efterfølgende premiere på DR2 Dokumania den 24. maj.

Produceret af Milton Media og Fenris Film & Multimedia ApS i samarbejde med R-Film. Med støtte fra DFI – New Danish Screen, Arte/ZDF, EU Media.

Nomineret og udvalgt til en lang række filmfestivaler, herunder bl.a. IDFA i Amsterdam 2010, CPH:DOX 2010, Nordische Filmtage i Lübeck 2011.

Læs mere på www.doxbio.dk, eller find DOXBIO på www.facebook.com/dokumentar.

 

Skriv et svar