Produktionsassistent søges

Goossun Art-illery søger en praktikant til at assistere med tilrettelæggelsen af to igangværende projekter: inferno og HamletZar. Inferno er en teaterforestilling med dans og foredrag, der får premiere på Danses Dage 2011, i DanseHallerne (28 april-1 maj). HamletZar er et internationalt forsknings-, udvekslings- og uddannelsesprojekt. I år inviterer HamletZar-projektet internationale kunstnere til et ophold på Odin Teatret (juli 2011), efterfulgt af en turnering i England og Danmark (august 2011).

Produktionsassistenten vil arbejde tæt sammen med produktionsholdet i forbindelse med tilrettelæggelsen af premieren på inferno i København i april 2011 og assistere i præproduktionen af HamletZar.

Vigtigste ansvarsområder:

• Hjælpe med at udvikle markedsføringsmateriale.

• Føre tilsyn med den daglige produktionsproces.

• Generel administration i forbindelse med projekterne.

Den succesfulde ansøger skal besidde et flydende engelsk og have fremragende administrations- og kommunikationsevner. Tidligere erfaringer værdsættes.

Goossun Art-illery er en uafhængig kunstorganisation, hvis formål er at skabe konkrete ændringer i livet ved at oplyse mennesker gennem kunst og kultur. Grundlagt i 1997 af Vahid i Iran, er Goossun Art-illery i dag baseret i København og London og arbejder internationalt i partnerskab med forskellige kunstorganisationer, grupper og mennesker i hele verden.

Send din ansøgning og CV til Maria Jeppesen på essential@nullgoossun.com

Beliggenhed: København
Arbejdstid: Minimum 3 dage om ugen.
Varighed: April – august 2011. Mulighed for forlængelse.
Ansøgningsfrist: 16. april 2011.

Praktikken er ulønnet, men vi dækker udgifter der vil forekomme i forbindelse med arbejdet.
Praktikperioden vil vare fra den 25. april 2011 til august 2011, hvor du skal kunne være til rådighed på deltid.

Der vil blive afholdt samtaler mandag den 18. april 2011

www.goossun.com

 

 

Skriv et svar