Praktikant til SALAAM FILM & DIALOG SOMMER 2011; Assistent til Salaams Leder

Salaam Film & Dialog søger en praktikant, der kan assistere lederen af Salaam Film & Dialog, Solveig Thorborg, i hendes forskelligartede projekter. Dit arbejdssted vil sammen med Solveig være fordelt mellem Salaam Film & Dialogs kontor på Tagensvej og Nikolaj Kunsthal midt i byen.
Salaam Film & Dialog arbejder med aktuelle og ofte ’glødende’ temaer indenfor integration, globalisering, flerkulturel identitet og kulturel mangfoldighed. Vores medie er film. I samarbejdet med Nikolaj Kunsthal vil der være mange spændende opgaver at løse når denne udfordrer sine rammer som kunstinstitution for samtidskunst med outreach-kunstprojektet ArtReach. Praktikken løber fra start/midt juni til august/september. Praktikanten skal som udgangspunkt arbejde 30-37 timer ugentligt.

Dine arbejdsopgaver vil være:

Salaam:
• Planlægning, koordinering og logistik i forbindelse med bl.a. “Salaam Skole”-arrangementer. Herunder clearing af film, kontakt til skolerne, og kontakt til oplægsholder
• Udarbejdelse af fondsansøgninger til, og evalueringer af, Salaams projekter, “Salaam Filmfestival” og “Salaam skole”
• Research og gennemlæsning samt gennemskrivning og opsætning af undervisningsmateriale

ArtReach:
• Pressearbejde, research, referatskrivning og artikelgennemskrivning til ArtReach
• Koordinering, mødeplanlægning, kontakt til kunstnere og andre involverede, samt generelt ‘tovholderi’ på ArtReach
• Diverse ad hoc opgaver for Salaams leder. Derudover kan der være perioder, hvor der er behov for, at du hjælper med lignende arbejdsopgaver på Filmfestivalen eller andre af Salaams projekter.

Dine kvalifikationer
Du interesserer dig for kulturel formidling, for kulturmøde, kulturel identitet og globalisering.
Du interesserer dig for, og har viden om, de medier Salaam arbejder med, film og samtidskunst.
Du har gå-på-mod, organisationstalent, og har det godt med at have og tage et ansvar. Du gør dig umage med at bevare overblikket i pressede situationer, er idérig, god i en telefon og skriftligt stærk.

Salaam tilbyder
Arbejdet er ulønnet, men du opfattes som en ligeværdig del af en ung organisation i konstant bevægelse og forandring. Du får erfaring med eventarbejde og får et netværk indenfor brancher, der har med film, samtidskunst, kultur, integration og børn og unge at gøre. Du får mulighed for at bruge en bred vifte af dine kompetencer, da du får hovedansvar for opgaver, som vi i fællesskab finder frem til.
Vi bor på Tagensvej 85E, Kbh. N under samme tag, som de andre københavnske festivaler og er 6 fuld- og deltidsansatte på et super hyggeligt kontor.

Hvis du har lyst til at være vores nye kollega bedes du sende dit cv samt et par linjer om dig selv, og hvorfor du ønsker at arbejde på Salaam Film & Dialogs. Det skal være kortfattet. Send din ansøgning til Solveig Thorborg på e-mail: solveig@nullsalaam.dk. Læs mere om os på www.salaaam.dk.
Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Skriv et svar