Kom i praktik på Ekko!

Filmmagasinet Ekko søger to-tre praktikanter (m/k), som kan tiltræde i slutningen af henholdsvis juni og juli måned. Praktikstillingerne er fuld tid og varer et halvt år.

Som praktikant på Ekko får du mulighed for at arbejde med:

* Journalistiske opgaver såsom artikler (nyheder, interviews) til hjemmesiden
* Mindre tekster til magasinet
* Research, redigering og billedsøgning
* Arbejde med sociale medier
* Dvd-produktion
* Kontakt til danske distributionsselskaber
* Bistå med markedsføring og PR
* Arrangere events
* Administrativt arbejde

Du vil få indsigt i den redaktionelle proces og være en del af et kreativt miljø med en bred kontaktflade i den danske filmbranche. Du vil være tæt på bladets ledelse og få en grundig sparring og efterkritik. Desuden byder praktikstillingen på en række mindre, forefaldende opgaver.

Praktikstillingen er ulønnet.

Filmmagasinet Ekko er Danmarks største uafhængige filmblad. Bladet har markeret sig stærkt i filmdebatten med personlige reportager, dybdeborende interviews og skarpe anmeldelser. Magasinet nyder en bred anerkendelse og har højt kvalificerede læsere, blandt andet gennem kollektive abonnementer med Danske Filminstruktører, Producentforeningen og Filmarbejderforeningen. Magasinet har lokaler på Frederiksberg.

Send en kort ansøgning, et cv samt to eksempler på mindre skriftlige arbejder (gerne artikler) til Claus Christensen på cc@nullekkofilm.dk. For yderligere oplysninger: Ring på tlf. 88389292.

Ansøgningen skal være hos os senest 15. april kl. 12. Læs mere om magasinet på www.ekkofilm.dk.

Skriv et svar