Vær med til at genskabe Storm P. Museet!

Invitation til workshop.

Kære billedkunstinteresserede.

Storm P. Museet er i gang med en gennemgribende omstrukturering, hvor der tænkes i nye måder at udstille Storm P.s værker på. I dette arbejde er det væsentligt at reflektere over, hvilke kontekster samt historiske, kunstneriske eller biografiske perspektiver, som er relevante at trække frem i en udstillingssammenhæng. Det ny Storm P. Museum, med undertitlen museum for den humoristiske og satiriske kunst gennem alle tider og i alle kulturer, skal åbne engang i efteråret 2011.

For at kunne medtænke publikumsperspektiver i så vid udstrækning som muligt, har vi brug for at komme i dialog med eventuelt kommende brugere af museet.

Hvis du kunne være interesseret i at besøge museet en eftermiddag og deltage i en workshop, hvor vi går i dybden med værkoplevelsen, så kontakt venligst undertegnede. Workshoppen koncentrerer sig om den personlige oplevelse med værket samt med, hvordan museets viden kan imødekomme nutidens museumsgæsters behov og interesser i forhold til den æstetiske oplevelse. Den respons, som du som workshopdeltager bidrager med, er derfor yderst vigtig for museets udvikling af dels den faste udstilling og dels den langsigtede formidlingsstrategi.

Til en sådan aktivitet er en gruppestørrelse på 4 – 6 personer mest optimalt, så hvis der skulle være mange interesserede finder vi gerne flere datoer. Hvis du er interesseret i at deltage, men er forhindret de nævnte datoer, så kontakt mig endeligt, så finder vi en ny dato.

Der er planlagt workshops følgende datoer:

  • Onsdag d. 6. april kl. 15 – 16. 45.
  • Onsdag d. 13. april kl. 15 – 16.45.

Med venlig hilsen              

Pernille Sommerfelt (formidlingsmedarbejder)          

post@nullstormp-museet.dk

Storm P. Museet | Frederiksberg Runddel | 2000 Frederiksberg| Tlf.: 38 86 05 23

Skriv et svar