Anderledes og på kant – vil du være med? Bliv frivillig på den tværkunstneriske festival Athelas New Music Festival 27. maj – 4. juni 2011 på Teater Republique

Avant –garde på den fede måde står i højsædet når Athelas New Music Festival slår dørene op for endnu en festivalomgang og blander musik med teater og litteratur. I centrum står mødet mellem tysk og dansk musik. Performancekunstnere som Heiner Goebbels, Gertrud Stein og Jakob Schokking er i selskab med førende musikensembler fra ind- og udland. Athelas Sinfonietta præsenterer Gustav Mahler, Tysklands førende MusikFabrik giver smag på Stockhausen og den britiske sanger Lore Lixenberg kaster lys over, hvorfor Händel og Hendrix lyder så godt sammen.

Ved at assistere festivalen som frivillig får du chancen for at komme tæt på sindsudvidende, grænsesøgende og befriende indtryk og mulighed for at samle værdifulde erfaringer og kontakter indenfor musikverdenen og festivalafvikling.

Der er brug for hænder, der hjælper med alt fra billettering og backstage til koordinerings og chaufføropgaver og ikke mindst skaber den gode festivalstemning! Foruden de særlige koncertoplevelser garanterer vi, at du bliver del af et engageret team, der gør sit bedste for at give publikum, gæsterne og dig som frivillig skønne dage. Arbejdsopgaver og tider bliver lagt så det passer dig. Der er vådt og tørt mens du her på vagt og du bliver inviteret til et brag af en fest den 4. juni, hvor der bliver fyret op for de dansable lyttoplevelser.

Kontakt festivalproducent Anne Sophie Gertz på mail eller mobil for at høre nærmere: sophie@nullanmf.dk/ 30 49 79 78

Det bliver inspirerende, ambitiøst og overraskende!

Skriv et svar