Praktikant til Kommunikations afdelingen på Det danske Filminstitut

DET DANSKE FILMINSTITUT /KOMMUNIKATION & PRESSE SØGER PRAKTIKANT TIL FORÅRET 2011

Er du god til at skrive og vild med at formidle film? Og vil du gerne arbejde i hjertet af den danske filmverden? Så søg i praktik i
DFI’s Kommunikationsafdeling.

I Kommunikationsafdelingen på Det Danske Filminstitut har vi ansvaret for DFI’s eksterne kommunikation med mange forskellige målgrupper. Som praktikant vil du indgå i det daglige arbejde i afdelingen, hvor du vil blive inddraget i opgaverne med at redigere aktualitetsstof og opdatere indhold på www.dfi.dk og få lejlighed til at prøve kræfter med at udarbejde nyheder, artikler og pressemeddelelser.

Vi lægger vægt på, at du:

• kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
• har lyst til at arbejde med formidling
• er velformuleret og god til at skrive kort og præcist

Som praktikant får du en bred kontaktflade med Det Danske Filminstituts medarbejdere, brugere og med filmbranchen. Det kræver åbenhed og gode samarbejdsevner. Du skal desuden have lyst til både rutineprægede opgaver og udviklingsopgaver.

Under praktikopholdet vil vi løbende diskutere, hvilke opgaver du skal arbejde med, så det bliver relevant for både dig og os med din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker.

Praktikstillingen er ulønnet og løber fra februar 2011 og 5-6 mdr. frem.
Vi har ikke mulighed for at ansætte med løntilskud.

Læs mere om Det Danske Filminstitut på www.dfi.dk.

Få flere oplysninger hos kommunikationsmedarbejder Lars Fiil-Jensen (larsf@nulldfi.dk) eller Lise Kaltoft Bendixen (liseb@nulldfi.dk), der er fra Filmvidenskab på Københavns Universitet og lige nu er i praktik i kommunikationsafdelingen.

Ansøgningen modtages senest den 5. januar. Den sendes til:

Det Danske Filminstitut
Att. Lars Fiil-Jensen
Gothersgade 55
1123 København K

/pr. mail: larsf@nulldfi.dk

Skriv et svar