Join the Mobilisation and Celebration of Volunteers course

Gå ikke glip af det praksisorienterede kursus om mobilisering af frivillige, som Mellemfolkeligt Samvirke og Børne- og Ungdomsnetværket inviterer til i januar og februar 2011.

 Mobilisation and Celebration of Volunteers kurset fokuserer på at opkvalificere jer, der på forskellig vis leder frivillige. Hvis du ønsker at engagere, rekruttere og motivere frivillige på en bæredygtig måde, så er dette kursus for dig!

Kurset fokuserer på at engagere frivillige så de brænder for en klar vision uden at brænde ud. Der tilbydes både viden, netværk, sparring og konkrete redskaber til at mobilisere og lede frivillige. Alle input er rettet mod deltagernes egen praksis, og de konkrete udfordringer de står i. Eksempelvis kommer en psykolog og fortæller, hvordan man arbejder med motivation, hvorefter deltagerne så skal lokalisere motivationsfaktorer for deres frivillige. Kurset starter med fire intensive dage den 24. – 27. januar, hvor der fokuseres på viden og redskaber til at lede frivillige. Herefter er der en måned, hvor deltagerne kan begynde at implementere redskaberne i deres eget arbejde med frivillige. Vi mødes igen den 28. februar 2011 for at samle op på vores erfaring og praksis, opbygge vores netværk og videreføre vores vision med frivillige.

Læs mere om kurset på http://actionaid.dk/mobilisation

– sidste tilmelding er den 28. december 2010.

Skriv et svar