Marokkansk Ny Cirkus-hit 24., 25. & 26. nov.

24., 25. og 26. november 2010 kl. 19.00

CHOUF OUCHOUF af Zimmermann & de Perrot med Groupe Acrobatique de Tanger

 

MusikTeatret Albertslund, Bibliotekstorvet 1-3, Albertslund (ved Albertslund St.)

 

 

En kærlighedserklæring til farverige Marokko

De marokkanske akrobater fra Groupe Acrobatique de Tanger er sat i scene af to af Ny Cirkus’ europæiske fornyere, den schweiziske kunstnerduo Zimmermann & de Perrot. Deres præcise, vestlige stil smelter sammen med akrobaternes impulsive energi i et frugtbart og poetisk kulturmøde, der fører luppen hen over vores relationer til det fremmede. Chouf Ouchouf byder samtidig på vital påvirkning af hele sanseapparatet.

Folk hænger ud på gadehjørnerne i aftensolen, markedssælgerne slås indædt om kunderne, den traditionelle musik blander sig med byens lyde. En eksotisk collage vækkes til live af akrobaterne fra Tanger. Langt fra kliché og folklore, men helt tæt på en marokkansk stolthed og smittende glæde ved nuet. Deres tradition for gadeakrobatik viser sig i en fabelagtig evne til at indfange publikum med en umiddelbar charme, og deres energi river alt med sig i sit stormløb over scenen.

* * * * * ”Chouf Ouchouf mikser marokkansk akrobatik med moderne scenesprog. Resultatet er en varm forestilling om et liv i ingenmandsland.” Berlingske Tidende

Billetsalg på www.scenebillet.dk eller tlf. 33 15 15 64 (hverdage kl. 10-16)

Priser til og med 4.nov.:        165 kr. // ung/stud. 85 kr.

Priser fra 5. nov.:                  200 kr. // ung/stud. 110 kr.

Arrangeret af Københavns Internationale Teater – www.kit.dk

Skriv et svar