SNYK søger studentermedhjælper

Vild med ny, eksperimenterende musik og lydkunst?

SNYK søger studentermedhjælper

SNYK – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst – søger studentermedhjælper i en 15 timers stilling med tiltrædelse den 2. august 2010.

Arbejdet vil primært bestå i at være redaktør på koncertkalenderen lytnyt.dk, udvikle SNYKs værkdatabase samt at udfærdige sagsforberedelse i forbindelse med SNYKs internationale transportstøtteordning.

lytnyt.dk er både online som kalender og udsendes som koncertoversigt én gang om ugen som nyhedsbrev og på Facebook.  En videreudvilkling af lytnyt.dk og værkdatabasen er under udarbejdelse, og som studentermedhjælper vil du blive inddraget i dette arbejde.

Derudover vil der i løbet af året være andet forefaldende arbejde, bl.a. i forbindelse med festivaler, seminarer og konferencer – herunder arbejde med Wundergrund festivalen, og løbende på kontoret.

Noget aftenarbejde i forbindelse med koncerter må påregnes.

Vi søger en studentermedhjælper, der har nogle år tilbage af sine studier, og som er selvstændig, udadvendt og ansvarsbevidst. Du er en god kommunikator i tale og på skrift på såvel dansk som engelsk, hurtig på tasterne, systematisk og grundig i dit arbejde. Erfaring med hjemmesideopdatering, word og excel er en fordel.

Som studentermedhjælper i SNYK bliver du en del af et dynamisk projekt-team i Musikkens Hus på Gråbrødretorv i centrum af København. Vi kan tilbyde et selvstændigt og fleksibelt studenterjob i musikmiljøet, som i eksamensperioder kan tilrettelægges efter aftale.

Send en kort ansøgning og CV til os, fortrinsvis som PDF til snyk@nullsnyk.dk, alternativt med posten, så vi har det senest mandag den 21. juni 2010 kl.12.

Vi afholder samtaler i perioden 28. juni til 9. juli.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder Thorbjørn Tønder Hansen, thorbjorn@nullsnyk.dk, eller Mette Thastum, snyk@nullsnyk.dk, 33 93 00 24


SNYK producerer bl.a. Wundergrund festivalen, forvalter den internationale transportstøtteordning under SNYKs genreområde, og arbejder med kommunikation på snyk.dk, Facebook, Twitter og gennem koncertkalenderen lytnyt.dk.

SNYK blev dannet i 2001 og fik status som genreorganisation på linie med f.eks. ROSA og JazzDanmark i 2006.

www.snyk.dk   www.wundergrund.dk    www.lytnyt.dk

Skriv et svar