Det Danske Institut i Damaskus søger praktikanter

Det Danske Institut i Damaskus opslår to stillinger som praktikanter ved Instituttet i Damaskus, Syrien, med ansættelse fra 20. august til 31. december 2010.

Den ene stilling dækker Instituttets bibliotek, hvor praktikanten skal varetage den daglige drift (opstilling af bøger, registrering af nyindkomne bøger oa.), dette arbejde udføres i samarbejde med Instituttets bibliotekar.

Den anden stilling dækker jobbet som ”webmaster”, hvor den ansatte er ansvarlig for Instituttets hjemmeside, det vil sige opdatering af siden, med bl.a. opsætning af artikler på siden, fremstilling af illustrationer og invitationer i forbindelse med arrangementer ved Instituttet.

Ud over dette forventes begge praktikanter at tage aktivt del i arbejdet ved Instituttet, specielt i forbindelse med afholdelse af konferencer og andre arrangementer.

Instituttet yder støtte til husleje i Damaskus (2.250 kr. pr. måned), en flyrejse Danmark-Syrien  t-r, samt dækker syge- og ulykkesforsikring under opholdet i Syrien.

Ansøgninger sendes til Det Danske Institut i Damaskus,  direktør HC Korsholm Nielsen, director@nulldamaskus.dk senest 20. juni, 2010.

Yderligere oplysninger om praktikantstillingerne kan fås ved henvendelse til bibliotekar Pia Olsen library@nulldamaskus.dk eller ved ovennævnte e-mail adresse.

Skriv et svar