Den Frie søger frivillige til installation af udstilling

Frivillige søges til opsætningen af en International udstilling til en kreativ, sjov og praktisk uge i kunstens tegn!

Velkommen til Ground Floor America Workshop 28. juni – 2. juli 2010.

Det kroatiske kunstner- og kuratorkollektiv What, How and for Whom (WHW) gæster Danmark i slutningen af juni for i samarbejde med Den Frie Udstillingsbygning at skabe udstillingen Ground Floor America. WHW har senest
høstet ros og anerkendelse for deres kuratering af Istanbul Biennalen.

De udstillende kunstnere kommer fra Mellemøsten, Centralasien, Østeuropa og Kaukasus. Lande, der sjældent ses repræsenteret på den nationale eller internationale kunstscene. Udstillingen er en helt særlig begivenhed, som vi rigtig gerne vil invitere dig til at opleve på ganske nært hold.

Har du lyst til at se, hvordan en udstilling bliver til, så har du her chancen. Vi får brug for hjælpende hænder i installationsfasen og søger derfor frivillige, der kan træde til. Der er desværre ikke mulighed for at aflønne indsatsen, men der bydes på mad, drikke og godt selskab.

Har du lyst til at være med, så send en mail til: info@nulldenfrie.dk. Skriv ”workshop” i emnefeltet og husk at opgive dit telefonnummer.

Vi har plads til 10 personer i workshoppen. Det er ikke et krav, at du kan deltage alle dage, men jo flere jo bedre – både for din og arbejdsprocessensskyld.

Vi glæder os til at se dig til en spændende workshop!
Venlige hilsner
WHW/Ground Floor America og Den Frie Udstillingsbygning

Hvad: Ground Floor America Workshop
Hvor: Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, Østerbro
Hvornår: 28. juni – 2. juli 2010. Alle dage fra kl. 10.00 – ca. 16.00

Skriv et svar