Instruktor ved Kunsthistorie søges

Ved Afdelingen for kunsthistorie er en á to studentermedarbejderstillinger som instruktor ledige til besættelse fra primo september 2010 og indtil udgangen af efterårssemesteret. Det er fortrinsvis studerende, der læser kunsthistorie, som vil komme i betragtning til stillingerne. Instruktorerne skal varetage hjælpelærerfunktioner i forbindelse med undervisningen i ’Metode I’ på 1. semester (BA 2005). Der vil være mulighed for at forlænge ansættelsen i forhold til instruktorbehov på 2. semester, i foråret 2011.
Hjælpelæreren deltager i den almindelige undervisning og planlægger selv på grundlag af denne og i samarbejde med faglæreren instruktortimerne, hvor de i undervisningen behandlede temaer, problemstillinger og tekster viderebearbejdes og diskuteres i mindre grupper af studerende. Instruktorfunktionen har både en faglig og social dimension. Instruktoren skal således medvirke til at tilegnelsen af det ofte abstrakte stof får en aktiv form samtidig med, at de studerende får mulighed for at øve sig i vidensdeling og i at styrke deres samarbejdsevner.
I forbindelse med instruktortimerne i ’Metode I’ deles holdet i 2 lige store grupper, der modtager ’instruktion’ hver for sig to timer om ugen. Der undervises i alt i 11 uger, og et kursus udløser (inklusive forberedelse) 55 timer samt 33 timer for at følge undervisningen hos lærer. Hertil ydes ekstra 5 timer til møder med lærer og koordinering, i alt 93 timer. Timelønnen er 202,82 kr.
Yderligere oplysninger kan fås hos fagleder Søren Kaspersen, kasper@nullhum.ku.dk eller 3532 8223. Ansøgningen, som stiles til faglederen, skal være instituttet i hænde senest tirsdag den 8. juni, kl. 12.00.

Søren Kaspersen
Fagleder for Kunsthistorie og Visuel Kultur

Skriv et svar