Praktik hos Sex & Samfund – seksualundervisning

Udvikling af seksualundervisning

 

·         Vil du være med til at styrke unges viden om sex, seksualitet, prævention og sundhed?

·         Og vil du gerne have erfaringer med oplysningsaktiviteter, brugerundersøgelser, markedsføringsstrategi, pædagogisk udvikling af seksualundervisning samt kommunikation til vores brugere, herunder kommunikation via hjemmesiden www.bedreseksualundervisning.dk?

 

Så kom og vær praktikant hos Sex & Samfund i foråret 2010. Vi søger en praktikant til udvikling af vores seksualundervisningstilbud.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende

·         Pædagogisk og/eller kommunikativ udvikling og videreudvikling af Sex & Samfunds seksualundervisning.

·         Udvikling og vedligehold af hjemmesiden www.bedreseksualundervisning.dk.

·         Brugerundersøgelser af bl.a. hjemmesidens målgrupper, herunder lærere.

·         Udviklingen af forskellige undervisnings/oplysningselementer f.eks. mobilfilm, sikker sex konkurrencer, quizzer og dilemmaspil.

·         Skrive artikler til nyhedsbreve og hjemmeside.

·         Udvikling af undervisningsaktiviteter og materialer.

  • Markedsføringstrategier overfor udvalgte målgrupper, herunder lærere og lærerstuderende.

Kvalifikationer

·         Erfaring med skriftlig og mundtlig kommunikation – gerne til forskellige målgrupper.

  • Erfaring med web-medier.
  • Evt. viden om seksuel sundhed.
  • Du læser på overbygningen på en videregående uddannelse (universitet, handelshøjskolen eller seminarie) f.eks. indenfor, kommunikation, formidling, pædagogik, humaniora etc.

 

Derudover håber vi, at du har masser af energi og at du trives i en lidt hektisk arbejdssituation, hvor opgaver løses både i teams og alene. Du vil få masser af ansvar, lov til at bruge og udvikle dine kompetencer samt sætte dine fingeraftryk på projekterne. Overblik, humør og fantasi er karaktertræk vi værdsætter.

 

Ansøgning og stillingen

Stillingen er i Sex & Samfunds ”Skoletjeneste” i København og løber fra februar til juni. Vi forventer at du er her mellem 30-37 t/uge (praktikken er ulønnet). Vi er fleksible mht. forskudt start/slut tidspunkt og kortere praktikperioder.

 

Har du spørgsmål angående opslaget, kan du kontakte national projektmedarbejder Mette Gundersen (tlf. 3369 5618). Ansøgning og CV sendes til Sex & Samfund på mdg@nullsexogsamfund.dk hurtigst muligt og senest den 30. november 2008. Skriv ”Praktikant seksualundervisning” i emnefeltet.

 

Lidt om Sex & Samfund

Skriv et svar