Sæt ord på din musikgalskab: Soundvenue søger skribenter

Fylder musik latterligt meget i din hverdag? Kender de dig nærmest på fornavn på det lokale spillested? Glæder du dig altid til årets Roskilde Festival? Kan du bare ikke stoppe med at jagte nye musikoplevelser? Og vigtigst af alt: Har du lyst til at videreformidle din passion, og skriver du skarpt, hurtigt og med overblik?

Så er du måske lige den, vi leder efter. Vi er nemlig altid på udkig efter nye skribenter og anmeldere til vores faste stab af musikelskere.

Soundvenues faste redaktion består af tre redaktører, og dertil er der knyttet omkring 40 freelancere. Vi producerer Soundvenue Magazine og opdaterer og udvikler Soundvenue.com dagligt med artikler, anmeldelser, blog-indlæg, videoer og nyheder. Soundvenue består desuden af 20 unge ad’ere, programmører og sælgere.

Send en ansøgning om dig selv, dine erfaringer og hvilken musik, der får dig op af stolen, til kke@nullsoundvenue.com snarest muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme adresse eller til Kristian Keller på tlf. 70 20 00 12.

Skriv et svar