Praktikant søges

Er du vild med bøger og leder du som et led i din uddannelse efter et spændende sted at komme i praktik, så kan vi fra 1. april 2009 og senere tilbyde praktikophold på C&K Forlag i 1-3 måneder. Vi er to forlæggere med årelang brancheerfaring, som vi gerne deler ud af, samtidig med at du på vores nystartede forlag vil få rig mulighed for at deltage stifte bekendtskab med såvel de litterære som de salgsvendte sider af moderne forlæggeri.
I det daglige arbejde vil du kunne følge udgivelsesprocessen i alle dens faser, fra antagelse af manuskript til der foreligger en færdig bog. Du vil få lejlighed til at læse manuskripter, skrive udtalelser og under vejledning arbejde med redigering af skønlitterære tekster og oversættelser. Du vil lære noget om hvordan man finder det rigtige omslag til en bog, få indblik i forlagsjura- og økonomi, og du vil stifte bekendtskab med markedsføring, presse- og salgsarbejdet. Det forventes også at du i en vis grad deltager i det praktiske arbejde på forlaget.
Hvis du synes ovenstående lyder som noget for dig, så ring til forlægger Charlotte Jørgensen på 30600429.
Yderligere oplysninger på www.ckforlag.dk

Her tænker du på “Praktikant søges”

  1. Dear Madam/Sir,

    I am a french student and I am interesting of your ad. I have eighteen years old and I am currently doing a two-year post-A-level course un Manager’s Assistant in Bordeaux.
    I search a work placement abroad between five and seven weeks. I have knowledge in english but I do not speak danish.
    If my apply interest you, you can contact me at : siaume.e@nullgmail.com
    I look forward to hearing from your soon.

    Yours faithfully,

    Emmanuelle Siaume

Skriv et svar