Kommunikationspraktikant hos Schønherr Landskab i Landskabsarkitekt Tegnestue

Har du lyst tilat arbejde medkommunikation indenfor landskabsarkitektur, planlægning og byfornyelse?

Schønherr Landskab er en af Danmarks største landskabsarkitekt-tegnestuer med ca. 40 medarbejdere fordelt i henholdsvis København, Århus og Stavanger. Vi har løbende brug for at formidle vores projekter og værdier samt medarbejdernes kvalifikationer til medier, samarbejdspartnere og ved deltagelse i arkitektkonkurrencer. Derfor søger vi en kommunikationspraktikant til at varetage disse opgaver med start i februar 2009 og ca. 4-5 måneder frem.

Arbejdet

Du vil blive en del af medarbejdergruppen på vores tegnestue i København, og i samarbejde med vores kommunikationsmedarbejdere skal du primært udarbejde ekstern kommunikations- og PRmateriale. Du skal bl.a. lave research- og analysearbejde samt varetage generelle pressemeddelelser og webmateriale. Der er også mulighed for at arbejde med vores interne kommunikation, herunder bidrage til udviklingen af tegnestuens generelle kommunikationsstrategi, -planer og -politik.

Kvalifikationer

Du læser kommunikation eller lignende og har min. 3 års studier bag dig.

Du er god til at formulere dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Du kan både arbejde selvstændigt og i teams, tage initiativ og er lydhør overfor andres ideer.

Derudover er det vigtigt, at du som person er udadvendt og har lyst og nysgerrighed til at sætte dig ind i vores dagligdag og udfordringer. Det er altafgørende, at du kan bibringe Schønherr Landskab noget nyt og anderledes. Du må gerne have kendskab til billedbehandling og layout, men det er ikke afgørende. Det centrale er, at du kan formidle varieret til forskellige målgrupper, tage imod udfordringer men også komme med nye ideer og løsningsforslag.

Arbejdspladsen

På tegnestuen lægger vi vægt på, at medarbejderne har indflydelse på opgaveudvikling og på strukturen i deres arbejde. Du kan glæde dig til en hverdag i et kreativt miljø, hvor udfordring, tæt samarbejde, og humor står højt på dagsordenen.

Ansøgning

Din ansøgning skal være os i hænde senest 9. januar 2009, og samtaler vil foregå i uge 3.

Ansøgningen skal sendes på e-mail til kommunikationsansvarlig, Christina Prip, cp@nullschonherr.dk.

For yderligere information, se www.schonherr.dk

Skriv et svar