TEATER GROB: SOM HOS DIG STÅR

Tag en ven med gratis i teatret (indtil 13.december)

Teater Grob spiller det moderne familiedrama Som hos dig står på Musikteatret Plex indtil d. 13. december 2008. I resten af denne periode kan du tage en ven med gratis i teatret!
B – billet: 165,- /ung 90,- + 1 gratis ledsager 

C – billet: 110,- /ung 45,- + 1 gratis ledsager

 

Billetbestilling på: billet@nullgrob.dk Husk at skrive ”særtilbud 2 for 1”, hvilken type billet du ønsker, samt dit telefonnummer.  Forestillingen starter kl. 1930 på hverdage, og 1700 om lørdagen. Billetter skal afhentes senest en halv time inden spilletidspunktet. Der tages forbehold for udsolgte forestillinger.

 

Vi spiller på Musikteatret Plex, Kronprinsensgade 7, 1114 Kbh. K

 

* * * * Jyllands-Posten * * * * Berlingske Tidende    * * * * Ekstra Bladet 

 

SOM HOS DIG STÅR

I Teater Grobs nye forestilling møder vi en ganske almindelig dansk familie. Jesper er gift med Caroline og sammen har de datteren Alma. Alt ånder umiddelbart fred og idyl, men krisen kradser under overfladen. SOM HOS DIG STÅR er en hårrejsende historie fra virkelighedens Danmark om en mands kamp for ikke at miste sin familie og en kvindes kamp for ikke at miste sig selv.

 

Med: Sarah Boberg, Morten Kirkskov, Lisbeth Wulff, Julie K. Dalkiær/ Karoline E. Heiberg
Manuskript: Maj Rørbæk Damgaard (nomineret til Årets Dramatiker 2008) Iscenesættelse: Heinrich Christensen (Reumert Talentpris 2008) Scenografi: Marianne Nilsson (tidl. Reumertvinder, Årets Scenograf) Musik: EFTERKLANG (belønnet med Steppeulvpriser og Danish Music Awards)

 

Hør musikken på http://www.myspace.com/somhosdigstaar

Skriv et svar