Bliv mentor!

Kære studerende på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Der er stadigvæk to udenlandske studerende, der skal starte på instituttet den 1. september, der ikke har fået en mentor. Der er derfor brug for din hjælp til at give de studerende en god start på deres ophold.

Der er mange gode grunde til at melde sig som mentor:

– Hvis du f.eks. planlægger et udlandsophold i løbet af din studietid kan det være en god idé at være mentor. Du får kendskab til udenlandske forhold, samtidigt med at du hjælper en international studerende med at falde godt til i København.

– At være mentor er en rigtig god mulighed for at træne sine sprogkundskaber. Du kan dog ikke regne med at få en mentee, der taler et bestemt sprog sprog, du gerne vil øve, men at være mentor er altid en god måde at forbedre sine sprogkundskaber.

– Når du melder dig som mentor for en udenlandsk studerende, bliver du del af et internationalt fællesskab, der laver mange forskellige aktiviteter f.eks. ture rundt i Danmark og museumsbesøg.

– Det ser godt ud på CV’et!

Hvis du har lyst til at være mentor for en international studerende på IKK, så send en mail med dit navn og din studieretning til: ikk-international@nullhum.ku.dk.

Du kan læse mere om at være mentor på hjemmesiden: http://intranet.hum.ku.dk/mentor/.

Med venlig hilsen

Morten Helmstedt
International studievejleder på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Skriv et svar