Vær med til at arbejde for et mere mangfoldigt kulturliv

Vil du være med til at opstarte DFUNKs kulturudvalg? Har du lyst til at skabe et mere mangfoldigt kulturliv i en ung organisation? Har du interesse for kunst og kultur og kombinere det med at arrangere events og kulturelle arrangementer?

DFUNK – Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk – er en forening af unge, der arbejder for flygtninge i Danmark og internationalt. I DFUNK arbejder unge i fællesskab for at oplyse og rykke holdninger på det flygtninge- og integrationspolitiske område og for at skabe bedre levevilkår for etniske minoriteter, ikke mindst unge flygtninge, der skal etablere en ny tilværelse i Danmark.

DFUNK er en ung organisation i vækst. Organisationen blev stiftet i 2009 og på det organisatoriske og strategiske plan er der stadig masser af spændende nye opgaver. Som en del af denne udvikling har DFUNK valgt at nedsætte et kulturudvalg. Til dette formål er vi på udkig efter unge, energiske og initiativrige frivillige kulturambassadører, -aktører, -formidlere, kunstnere og kreative ildsjæle.

Se opslaget!

Skriv et svar