Sommerprogram og praktik i København og New York 2010

Bemærk: ansøgningsfrist 1. februar!

Sommerprogram og praktik i København og New York 2010

Praktikpladser Humanity in Action søger nu studerende til organisationens intense sommerprogrammer i 2010, der fokuserer på menneskerettigheder og minoritetsproblematikker. Programmerne varer fem uger og foregår i København og New York. Det er gratis at deltage, og Humanity in Action dækker alle udgifter med undtagelse af rejser til og fra programmerne. Deltagerne i programmerne er studerende fra både Europa og USA.

Efter at have deltaget i programmet har du mulighed for at komme i praktik hos en af de spændende internationale institutioner, som Humanity in Action samarbejder med; herunder Kongressen i USA, FN, Europa-Parlamentet, Den Internationale Krigsforbryderdomstol for det tidligere Jugoslavien samt Dansk Institut for Menneskerettigheder.

Se plakat og folder for mere information eller besøg hjemmesiden www.humanityinaction.org.

Ansøgningsfrist er 1. februar 2010, og programmerne vil forløbe fra 3.juni til 4.juli i København, og 7.juli til 9.august i New York.

Mange hilsner, Ulla Bisgaard, Programdirektør Lotte Roulund, Praktikant Humanity in Action Danmark Tlf. 33 13 19 98 Email: l.roulund@nullhumanityinaction.org

Skriv et svar