Praktikplads på Nimbus Film

Praktik på Nimbus Film

 Nimbus Film tilbyder praktik som producerassistent  fra september 2011 til januar 2012.

Som praktikant på Nimbus Film får du praktisk indsigt i filmproduktion og meget solid arbejdserfaring.

Du kan blive producerens forlængede arm. Produceren er filmens krumtap og er med fra en films spæde start til langt efter filmens premiere. Du ligeså. Derfor kommer du til at sidde med en kæmpe variation af opgaver og kommer i berøring med alle i de strategiske, praktiske, økonomiske og kunstneriske problemstillinger på en film i løbet af dens liv.

Ud over at få filmfaglig indsigt lom producerens funktion og arbejdsopgaver, lærer du at koordinere, arbejde i team, kommunikere, organisere, administrere, tænke selvstændigt, håndtere ansvar, holde mange bolde i luften.  

Du lærer, hvordan det er at arbejde i filmbranchen, og hvorfor beslutninger træffes som de gør, at filmproduktion er holdarbejde , og at der findes mange karrieremuligheder, du sikkert ikke før har hørt om. Du møder filmbranchens vigtigste aktører og får naturligvis mulighed for at bygge et personligt netværk op.  

Har du særlige evner eller interesser, – det kan f.eks. være grafisk arbejde, klipning/teknik, manuskriptskrivning, sociale medier eller andet relevant,  er der også mulighed for at fordybe dig i disse i praksis indenfor praktikken.    

Du kommer til at få din daglige gang i et utroligt levende hus på Frederiksberg, hvor det vrimler med engagerede filmfolk, og hvor vi konstant kæmper for at lave de bedste og væsentligste film. Du indgår i et miljø af herlige og talentfulde unge mennesker, der ligesom dig søger en en vej ind i filmbranchen. Sammen er I med til at sørge for, at vore film bliver produceret og huset kører som smurt med de praktiske opgaver, der også hører med til praktikken.

Vilkår

Vi forventer at du brænder for film og for at lære nyt, at du behersker dansk og engelsk, at du har lyst og gå-på-mod til at tage ansvar og konstant tage nye udfordringer op.  Fordel  hvis du har kørekort.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet, til gengæld tilbyder vi dig masser af indsigt i professionel filmproduktion.

Perioden løber ca. 6 mdr ca. fra september til januar og svarer til en fuldtidsstilling. Vi lægger utroligt meget vægt på, at du får mest muligt ud af praktikken og superviserer dig løbende for at sikre dette. Du har naturligvis mulighed for ferie og tid til eventuelt sideløbende studiearbejde eller studier, når blot dette er aftalt fra start. Vi er fleksible.

 Nimbus Film

…er et af Danmarks største filmselskaber og bor pr. 1.8 2010 på Frederiksberg. Vi har i foråret haft premiere på SUPERCLÀSICO, til efteråret kommer BORABORA  og vores nye store dansk/svensk tv-serie BROEN. Derefter følger de næste projekter, som du kommer til at sidde med også. Vi har over 40 spillefilm bag os,  bl.a.VALHALLA RISING, SUBMARINO, SORTE KUGLER, FLAMMEN & CITRONEN, KONGEKABALE, NORDKRAFT, MIFUNES og FESTEN og mange andre.   

Ansøgning                                                                                 

Ansøgninger og spørgsmål rettes til mig, Claus Thobo-Carlsen, på admin@nullnimbusfilm.dk. Seneste ansøgning er 26. august, men jeg afholder samtaler i takt med at ansøgningerne løber ind.

Skriv et svar