Studentermedhjælpere søges til Heerup Museum

Er du vores nye kollega – med lyst til kunstformidling? Heerup Museum søger to studentermedhjælpere. Hos os vil du få masser af praktisk museums- og formidlingserfaring, og du vil blive involveret i mange sider af museets arbejde.

Vi søger to nye studentermedhjælpere med en fast dag om ugen samt mulighed for at af tage omvisninger i weekender efter aftale. Du er kunsthistoriestuderende eller i gang med anden lignende uddannelse og har lyst til at være med til at udvikle, planlægge og varetage kunstformidling for skoler og private grupper.

På Heerup Museum kan du få afprøvet dine kompetencer og lære en masse om museumsdrift i praksis. Du vil indgå i et team med museets øvrige medarbejdere og have medansvar for skoletjenesten, dvs. udvikling af nye tilbud inklusiv kreative værkstedsforløb, differentiering til aldersgrup-
per, kontakt til skoler, daginstitutioner mm. Sammen med kunstnergruppen Bureau Detours er vi lige nu i gang med at udvikle nye formidlingsformer og afprøve forløb i uderummet omkring museet – helt i tråd med Henry Heerups arbejde i haven i Rødovre. Vi forventer, at du har masser af gåpåmod, kreative ideer og lyst til at arbejde med Heerups kunst.

I det omfang det er muligt, vil du også blive involveret i planlægning af nye udstillinger, fondssøgning og mange andre sider af hverdagen på museet. Vi er et lille museum med kort vej fra ide til praksis, og vi glæder os til at høre, hvilke kompetencer og ideer, du kan bidrage med.

Er du interesseret så skriv en mail til museumsleder Anni Lave Nielsen på heerupmuseum@nullrk.dk og fortæl, hvorfor du ønsker stillingen. Vedhæft kort CV.

Skriv et svar