DOSTOJEVSKIJ I KØBENHAVN

Det er en stor glæde at vi kan præsentere en fængslende og bemærkelsesværdig tidslomme, en ny bog der tager os med på en rejse tilbage til det gamle København i efteråret 1865, da Fjodor Mikhailovitj Dostojevskij besøgte vores gamle hovedstad.

Det er første gang, at Dostojevskijs historiske besøg i Danmark udfoldes for læsere i en fortælling. Bogen ”En fortælling omkring Fjodor Mikhailovitj Dostojevskijs besøg i København, 1865 … ” indeholder spændende oplysninger fra bl.a. kongehusets arkiver, fra datidens aviser og fra breve og er skrevet af duoen Melnikov & Jørgensen. Melnikov har igennem det seneste årti på fremragende vis bidraget til dansk teater med et markant scenekunstnerisk udtryk med ”Dostojevskij på scenen”.

Dostojevskij er verdens fælles kulturarv. Med denne 260 sider, rigt illustrerede nye udgivelse, fejrer hans universelle forfatterskab, kunsten, litteraturen og mennesket.

”En fortælling omkring Fjodor Mikhailovitj Dostojevskijs besøg i København, 1865 … ” er produceret af Teater – Oplevelser til eftertanke og udgivet på forlaget BoD.

LÆS MERE & KØB BOGEN HER ?

www.bod.dk/Dostojevskij

Skriv et svar