Kom til talk med M. H. Frøslev på Kulturnat

Kom til talk med M. H. Frøslev på kulturnat, fredag den 15. oktober fra kl. 18:00-19:30, hos BREAKING, Fotografisk Centers udstillingsplatform for upcoming fotokunstnere.

Frøslev er aktuel med udstillingen ‘Unsettled City’ der med sin titel refererer til fotobogen af samme navn udgivet på forlaget Disko Bay i 2019.
I samtale med moderator vil Frøslev dykke ned i værkerne og fortælle om ‘Unsettled City’, et fotoprojekt der har strakt sig over de sidste 11 år.


Unsettled City er et viltert fotografisk essay om tilværelsen i en hvileløs metropol. M.H. Frøslev inviterer med til et sted, hvor fortvivlelse og kærlighed bor side om side, og hvor livet til tider kan være meget usikkert. Centralt står mødet med de folk, som bor her, og som midt i de barske omgivelser stadig bare er mennesker, der forsøger at leve deres liv, som de udfolder sig.


“Jeg tror på fotografiet som en sindstilstand. Som fortæller leder jeg efter et sted, jeg kan forholde mig til og som bevæger mig. Jeg fotograferer for at lære at forstå min længsel, mit nærvær, min kærlighed og min frygt. I Sankt Petersborg og Moskva er jeg blevet konfronteret med mig selv, og den konfrontation gav mig lysten til at skabe et fotografisk sindbillede på metropolens hvileløse tilstand”. – M.H. Frøslev


M.H. Frøslev (DK) er uddannet på Fotoskolen Fatamorgana og har tillige arbejdet som assistent hos den danske magnumfotograf Jacob Aue Sobol. Fra 2010 har M.H. Frøslev været bosat i Rusland.


Arrangementet er gratis for kulturpas holdere og medlemmer af Fotografisk Center. Øvrig deltagelse i eventet koster 50 kr. Tilmed via link: https://fotografiskcenter.selz.com/da/item/event-kulturnat-talk-m-m-h-frslev

Skriv et svar