Praktik i H+ARKITEKTER

Brænder du for formidling, branding, sociale medier samt videooptagelse og -redigering?
Vi søger en kommunikationspraktikant, der har lyst til at arbejde med fortællinger fra tegnestuen og formidling af vores projekter og kompetencer.

Om os
H+ARKITEKTER har mere end 30 års erfaring med alle byggeriets facetter. Vi holder til på Nørrebro og er 60 dedikerede medarbejdere. Vi udvikler og projekterer undervisnings-, kultur-, sundheds- og erhvervsbyggerier samt boliger. Vi arbejder med en lang række indretnings- og transformationsopgaver og med byggeledelse på nogle af hovedstadens mest markante byggerier. I H+ARKITEKTER udvikler vi vores projekter i tæt samarbejde med alle byggeriets parter. Vi henter en stor inspiration fra de input, vi får fra brugerne og bygherre, ligesom vi afsøger de tekniske muligheder, så vi optimerer byggeriet og sikrer byggerierne længst mulig levetid.

Som kommunikationspraktikant hos H+ARKITEKTER bliver du en del af vores kommunikationsteam og kommer til at arbejde med formidling til forskellige kommunikationsplatforme. Vi har masser af historier, vi gerne vil fortælle, og vi ser frem til at formidle historierne i samarbejde med dig. Du vil få stor indflydelse på dit arbejde og få erfaring med kommunikation af fagligt stof, branding og videoproduktion.

Om dig
Vi forestiller os, at du er under uddannelse eller nyuddannet måske fra medievidenskab, visuel kultur eller moderne kultur og kulturformidling. Din specifikke faglighed er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har flair og interesse for formidling og sociale medier, og vi ser gerne, at du har stærke kompetencer inden for videooptagelse og -redigering. Vi forventer, at du er udadvendt og er klar på at være opsøgende overfor kolleger og samarbejdspartnere.

Send din ansøgning og CV til Ina Gouliaev, ig@nullhplus.dk, hurtigst muligt. Vi er fleksible i forhold til opstart, men vi ser gerne, du kan starte i januar 2020. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar