DR2 Premiere søger praktikant til forår 2010

DRs ugentlige filmprogram DR2 Premiere er på kort tid blevet et af DR2s mest sete og mest omdiskuterede programmer. Programmet er båret af filmfaglighed, kritik, humor og visuel energi. Vi søger en praktikant, der vil være en del af redaktionen i pro-grammets tredje sæson.

DR2 Premiere produceres af en fast redaktion, der hører til i Kulturredaktionen i DR Perspektiv, DR Byen. Praktikanten vil bl.a. komme til at deltage i arbejde med film-anmeldelser, oplining af gæster, research af baggrundsmateriale, overvågning af film-nyheder, produktion af indslag, overspilning af materiale og praktiske opgaver i for-bindelse med studieoptagelserne.

Vi søger en praktikant, der elsker film, og som kan lide at mene/vide/finde på en masse om film. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med tv-produktion el-ler andet journalistisk arbejde, men du skal have mod på at arbejde på journalistik-kens og det høje produktionstempos præmisser. Du skal have lyst til at arbejde meget selvstændigt og tage initiativ, men det vil altid være i tæt samspil med den øvrige re-daktion.

Periode: 12. januar – 30. juni 2010 (eller efter nærmere aftale)
Praktikken er ulønnet.
Evt. spørgsmål rettes til programmedarbejder Jon Adelsten, tlf. 28 72 10 86.

Ansøgningen sendes til:
Jon Adelsten på mail jade@nulldr.dk
eller med posten:
DR2 Premiere
Kulturredaktionen/DR Perspektiv
DR Byen
Emil Holms Kanal 20 opg. 3, 3. sal
0999 København C

Ansøgningsfrist: mandag den 23. november 2009.

Skriv et svar