ALITY – koreografisk værk

Dansehallerne og Kunsthal Charlottenborg præsenterer  nyt koreografisk værk, ALITY, af anmelderroste two-women-machine-show (DK) og Jonathan Bonnici (DK/UK).

24. – 30. SEPTEMBER 2018 i Kunsthal Charlottenborg

På et spejlblankt gulv udforsker fem internationale performere fantasiens kapacitet.
Sanseligt fokuseret iagttager performerne det, der omgiver dem, både det konkrete og det abstrakte, og omdanner det til et koreografisk udtryk. Alt der er til stede – publikum, performere, rekvisitter og rummet i sig selv – er til mulig forhandling i nuet.

Der er ingen præfabrikerede billeder i ALITY, men ikke ulig oplevelsen af at stirre på et tarotkort, eller ind i et kaleidoskop, er værket flerfacetteret og foranderligt og bliver ved med at udfolde sig jo mere man hengiver sig til det.

Under værkets tre timer lange varighed har du som publikum mulighed for at bevæge dig rundt om performerne, finde et sted at slå dig ned eller gå til og fra forestillingen i eget tempo.

Om holdet bag ALITY
Den danske duo two-women-machine-show har de sidste tre år haft et tæt samarbejde med den britiske skuespiller Jonathan Bonnici. De tilhører en gruppe af koreografer, der er med til at bane nye veje for dansen ved at arbejde nyskabende med procesorienteret publikumsrelationer og rum frem for med præfabrikeret materiale.
two-women-machine-show og Jonathan Bonnici arbejder med koreografi som en bearbejdning mellem relationer. De betragter den udøvende kunstner som en kanaliserende krop, hvor igennem informationer behandles, og sprog er bindeled mellem rummet og de tilstedeværende.
www.twowomenmachineshow.com

Mere info her

Ality

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans og koreografi. Dansehallerne har administration på H.C. Andersens Boulevard 25, 3. / KBH V samt en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar