Kom i praktik på Danmarks største spillefilmfestival

Kom med ind i maskinrummet og vær med til at sætte dit præg på filmprogrammet for CPH PIX 2018.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for filmfans i alle aldre med et program bestående af mere end 180 af de nyeste, bedste og modigste film fra hele verden, koncerter, debatter, workshops og en række andre særevents, der er med til at gøre festivalen til en af Københavns mest profilerede kulturbegivenheder. Næste udgave finder sted i efteråret 2018, men vi har allerede nu brug for din hjælp til at få stablet festivalens skoleprogram, BUSTER, på benene.

Som praktikant på CPH PIX får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på festivalen. Vi lover en masse ansvar, spændende udfordringer og en social arbejdsplads med plads til skøre ideer og højt til loftet. Med et omfattende festivalprogram er der lidt for enhver smag, og lige nu kan du blive en del af programredaktionen og være med til at udvælge og formidle filmtitler eller være med til at udvikle nye samarbejder og undervisningsaktiviteter som en del af festivalens børne- & ungeredaktion. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte praktikstillinger.

Børn & unge

Brænder du for kulturproduktion og aktiviteter for børn og unge og vil du være med til at udvikle nye workshops og samarbejder for CPH PIX 2018? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som praktikant i vores børn- og ungeredaktion kommer du helt tæt på udviklingen af kampagner, workshops, undervisningsmaterialer og filmvisninger med faglige oplæg for børn, unge og lærere, ligesom du vil have kontakt til flere af festivalens mange samarbejdspartnere omkring nye ideer. Dine arbejdsopgaver består i idéudvikling, fundraising og ikke mindst produktionen, outreach og formidling af årets skoleprogram, som vi lancerer op til sommerferien.

Hos os får du rigeligt med ansvar. Til gengæld forventer vi, at du tænker kreativt, arbejder struktureret og har en brændende lyst til at skabe og formidle kulturtilbud til børn, unge og skoler. Du skal være klar til at tage initiativ til nye opgaver, du er vild med at skrive – og så gør du det godt og fejlfrit. Har du indblik i eller erfaring med undervisning eller udvikling af aktiviteter til undervisningsbrug er det bestemt et plus.

Læs mere om praktikstillingen her.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Sidsel Søgaard Spas / sidsel@nullcphpix.dk 

Program

Som programpraktikant kommer du helt tæt på udvælgelsen og programlægningen af film, og vil samtidig være med til at udarbejde faglige oplæg, tilknyttet festivalens skoleprogram. Dine arbejdsopgaver består i store dele af research, kontakt med distributører verden over, forhandling af filmtitler, udarbejdelse af filmtekster og ikke mindst produktion og formidling af årets skoleprogram, som lanceres op til sommerferien.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde struktureret, har et sundt forhold til research og selv tager initiativ til nye opgaver. Du kan lide at skrive – og gør det godt og fejlfrit – og du er ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du er filmglad, og er du oven i købet velorienteret ud i nogle af filmverdens mange kringelkroge, er det bestemt ikke en ulempe. I løbet af praktikperioden vil der også være noget tastearbejde i festivalens database, så det skal heller ikke afskrække dig. Det er et must, at du kan begå dig på engelsk i skrift såvel som tale.

Læs mere om praktikstillingen her.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål: Nikolai Schulz på nikolai@nullcphpix.dk

Praktisk info

Praktikperioden løber fra slut februar til slut juni. Arbejdstiden er som udgangspunkt 30 timer/uge, men kan tilpasses dit studie. Praktikken er ulønnet, og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.

Sådan søger du

Ansøgningsfrist er onsdag den 15. november 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.

Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@nullcphpix.dk. Husk at bemærk i din ansøgning, hvilken praktikstilling, du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skriv et svar