Nyt intensivt kursus om kritik og kuratering af film og kunst på CPH:DOX 2017

DOX:ACADEMY udbyder i dagene 21-24 marts tværfaglige kurser for studerende med film, workshops, seminarer og eksklusive talks med nogle af de mange danske og internationale instruktører, journalister og kunstnere, festivalen samler!

Meld dig til CRITICS’ CLASS på CPH:DOX 2017 – et intensivt firedages-kursus om feltet mellem kritik og kuratering. Her får kritiker- og kuratorspirer mulighed for at udvikle deres evner til at tale om, formidle og fascilitere film og kunst. På CRITICS’ CLASS diskuteres filmkritikkens rolle overfor det ekspanderende og foranderlige dokumentarformat, men også, hvordan dokumentarfilm kan kurateres i for eksempel festivalprogrammer og det crossover, der heri ligger til kunstverdenens kurative praksisser. Deltagerne på kurset vil få mulighed for at møde en række toneangivende instruktører, kritikere og kuratorer, men også blive del af et forum for faglig og kreativ udveksling på tværs af discipliner, fag og tilgange. Kurset modereres af en af redaktørerne for filmtidsskriftet Krystalbilleder, Daniel Flendt Dreesen.

Alle studerende med interesse i kritik og kuratering kan deltage. De endelige deltagere vælges af CPH:DOX på tværs af uddannelsessteder og fagområder for at sammensætte et differentieret hold af studerende med forskellige perspektiver og indgangsvinkler til feltet. Hvorfor kurset også vil foregå på engelsk.

Sådan ansøger du:

Søg om studenter-akkreditering og upload en kort motiveret ansøgning på http://cphdox.dk/mere-end-film/doxacademy/ inden 1. marts. Til den reducerede pris 750 ,- får du som studerende ikke bare adgang til DOX:ACADEMY, men også til hele festivalens program med film, seminarer, events og meget mere.

Se mere om DOX:ACADEMY på https://cphdox.dk/mere-end-film/doxacademy/ eller skriv til academy@nullcphdox.dk

Skriv et svar