LIVING DEAD – tør du se din frygt i øjnene?

Living Dead

Sted PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN
Periode 03.11.2016 – 22.11.2016
BILLETTER MED STUDIE – OG GRUPPERABAT – husk: fredag er billigdag!

”… Christian Lollikes mest vellykkede forestilling siden den Reumert-nominerede Disney-depression All My Dreams Come True (2013) …  Alle med bare den mindste interesse for scenekunst og samtid burde flokkes…” – Weekendavisen. Se flere anmeldelser her.

Nu er de her, flygtningene er nået frem til din by. En strøm af zombier, der har taget frygten med til Europa, og som ingen kan kontrollere. Humanismen står for fald, skal vi kæmpe eller flygte? 

Sorte spøgelsessjæle rejser mod Europa som en ødelæggende og frådende masse. De ser sig ikke tilbage og er helt udhungrede, som levende døde. Når de ankommer, bliver de anbragt i store flygtningelejre, hvorfra de kan udklække deres psykisk hærgede børn, som ikke har anden fremtid end tyveri, kriminalitet og vold. Vores eneste chance er at håbe på, at Middelhavet sluger dem. Kan vi overskue andre muligheder?

SE TEASERS HER

LIVING DEAD er en gyserforestilling om tre mennesker, der forsøger at holde hovedet koldt i vor tids største flygtningekrise. Et mareridtsagtigt vrangbillede af vores angst for det fremmede og tabet af egne kulturelle værdier. Læs mere her.

Forestillingen er første værk i et nyt 3-årigt samarbejde mellem Aarhus Teater og Sort/Hvid.

Sted PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN
03.11.2016 – 22.11.2016
MANDAG-FREDAG kl. 20.00 LØRDAG kl. 17.00
Sprog DK
Varighed 90 MIN.
BILLETTER
UNDERVISNINGSTILBUD

Medvirkende ÖZLEM SAGLANMAK, MORTEN BURIAN, MARIA RICH, MOGENS DAHL KAMMERKOR Tekst og instruktion CHRISTIAN LOLLIKE Tekstfragmenter MADS MADSEN, TANJA DIERS Scenografi MARIE ROSENDAHL CHEMNITZ Lysdesigner MORTEN KOLBAK Lyddesigner JES THEEDE Dramaturg TANJA DIERS Musikalsk indstudering MOGENS DAHL Instruktørassistent SIGRID JOHANNESEN Co-produktion mellem SORT/HVID, AARHUS TEATER Støttet af BIKUBENFONDEN

Skriv et svar