CPH:DOX og Mungo Park inviterer til DOKU for en 50’er

>> I MORGEN LØRDAG DEN 7. NOVEMBER KL. 16 OG KL. 20 <<

DET HAN GJORDE – dokumentarfilm på Mungo Park

Lørdag den 7. november kl. 16 og kl. 20
I 1988 blev forfatteren Christian Kampmann dræbt af sin kæreste, psykolog og forfatter Jens Michael Schau. En tragisk begivenhed med en lang forhistorie, og en forfærdelig forbrydelse, der blev en offentlig cause célèbre. Det er nu 27 år siden. I dag kæmper Jens Michael Schau fortsat med skammen og skylden og med det sociale dilemma, det er at være en dømt forbryder, der har afsonet sin dom, men stadig har svært ved at finde tilgivelse fra omverdenen – og fra sig selv.

CPH:DOX viser på Mungo Park filmen ’Det han gjorde’, som er optaget bl.a. på Mungo Park i forbindelse med et arbejdsforløb med teatrets skuespillere.

Instruktøren Jonas Poher Rasmussen er dokumentarist og vandt i 2012 NORDIC:DOX Award på CPH:DOX for sin film ´Searching for Bill´. Han har dokumenteret processen med et teaterstykke på Mungo Park. En forestilling, der tvinger Jens Michael Schau til at se sig selv og fortiden i øjnene. En forestilling om mordet på Christian Kampmann. En forestilling, som Jens Michael Schau selv er med til at udvikle. Dokumentarfilmen følger den komplekse proces i dens fineste detaljer gennem minder og skyld, selverkendelse og skam.

Krydsfelt mellem teater og dokumentar
Mungo Parks skuespillere har været med til at skabe filmen gennem et teaterforløb. For at gengive følelserne. Hændelsen. Gøre det levende. Så vi måske bedre kan forstå? Oplev Mungo Parks ensemble på en helt ny måde, når filmlærredet krydsflettes med fem års research og interviews med en morder.

I forbindelse med visningerne vil der være mulighed for at møde instruktør Jonas Poher Rasmussen og Mungo Parks skuespillere, som taler om arbejdet med Jens Michaels Schaus historie. Desuden vil publikum også i foyeren kunne opleve en totalinstallation af Obscura.

Se trailer om filmen HER. Og bestil dine studiebilletter til 50 kr. HER.
Visningerne er arrangeret i et samarbejde mellem CPH:DOX, House of Real og Mungo Park.

Vi ses!
MUNGO PARK

Skriv et svar