Frivillig udstillingsvagt/omviser søges til Faurschou Foundation i Venedig

Har du 1-2 måneder fri til nye eventyr og er du kunstinteresseret så er dette måske noget for dig?

Faurschou Foundation søger én til to frivillige udstillingsvagter til en udstilling vi afholder i Venedig, i perioden 5. maj til 30. juni 2015.

I forbindelse med Venedig Biennalen præsenterer Faurschou Foundation i Venedig en stor solo-
udstilling med den internationalt anerkendte kinesiske kunster Liu Xiaodong. Udstillingen finder sted i Fondazione Giorgio Cini på øen San Giorgio Maggiore.

Dine opgaver bliver at stå i udstillingen, i bogbutik samt reception, omvise og løse små ad hoc opgaver. Det er derfor en fordel med en relevant kunstfaglig baggrund – fra fx kunsthistorie, moderne kultur eller litteraturhistorie.

Vi søger en frivillig, der kan dække hele perioden maj – juni, eller minimum én måned. Rejsen t/r, kost og logi bliver betalt. Arbejdstiden er mandag til søndag 10 – 19, onsdag fri.

Kvalifikationer:

  • Du er smilende, glad og serviceorienteret
  • Du interesserer dig for kunst og er villig til at sætte dig ind i den aktuelle udstilling
  • Du kan flydende dansk og engelsk – italiensk er en fordel, men ikke et krav.
  • Du kan holde hovedet koldt og have flere bolde i luften
  • Du kan tage fat og hjælpe til med ekstra opgaver

Om Faurschou Foundation:

Faurschou Foundation er en privatejet kunstinstitution med en samling af samtidskunst i international topklasse og med udstillingssted i Københavns Nordhavn samt i Beijings attraktive kunstkvarter 798. Faurschou Foundation præsenterer de besøgende for nogle af verdens mest anerkendte kunstnere.

I år har Faurschou Foundation lejet sig ind i udstillingslokaler i Venedig. Her består teamet af 2 fastansatte fra Faurschou Foundation og 3 italienske udstillingsvagter. Du vil derfor indgå i et lille men tæt team, hvor god arbejdsmoral og omgangstone er værdsat.

Ansøgning med CV og billede sendes til Michelle Dalum, michelle@nullfaurschou.com snarest muligt eller senest fredag den 27.03.15.

Spørgsmål kan rettes til michelle@nullfaurschou.com / +45 33914131.

Skriv et svar