Drilske og legesyge synsbedrag med musik af Bjørn Svin

Hej, – mon ikke det kunne være noget?

OM FORESTILLINGEN:

Hvad var det? Du synes, du så noget, men nu ser det pludselig helt anderledes ud. THE MOON ILLUSION åbner en legesyg og drilsk verden af illusioner, der forandrer sig lige for øjnene af dig, uden at du helt kan sætte fingeren på, hvordan det sker – ligesom med trylleri.

Electronica-eneren Bjørn Svin jonglerer i sin optimistiske, mærkværdige musik med “gammeldags” musikmaskiner og lyden af strøm. Kan du stole på det, du hører?
Forestillingen er en særlig mulighed for at opleve original jonglering, som garanteret bryder med manges oplevelse af, hvad jonglering kan være. For jonglør og koreograf Samuel Gustavsson handler jonglering om at udfordre, hvordan du oplever verden. Han er en af de mest markante og originale kunstnere i nordisk nycirkus.

Samuel Gustavsson har en baggrund i det internationalt anerkendte Cirkus Cirkör og har samarbejdet med ikoner som Kit Johnson på den moderne dansescene. Hans præmierede kompagni Rapid Eye befinder sig i grænselandet mellem nycirkus, dans og visuelt teater.

Læs mere her

Københavns Musikteater - The Moon Illusion
Københavns Musikteater – The Moon Illusion

Skriv et svar