STUDIEJOB PÅ KØS

KØS Museum for kunst i det offentlige rum søger underviser

Har du mindesmærkemani? Elsker gadens graffiti, eller er du bare vild med kunstneriske forstyrrelser i det offentlige rum? Og kan du omsætte disse erfaringer til kunstformidling og undervisning til børn og unge – så er du måske vores nye kollega.

Skoletjenesten på KØS søger en studerende til at indgå i museets underviserteam.

KØS’ Skoletjeneste

På KØS tilbyder vi undervisningsforløb og workshops i vores samling, særudstillinger samt i forbindelse med midlertidige kunstprojekter i det offentlige rum. Særligt populær er museets udstilling af Bjørn Nørgaards forarbejder til gobelinerne, der skildrer 1000 års Danmarks- og kunsthistorie. Vores målgrupper er hovedsageligt børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Dine arbejdsopgaver

Som underviser vil din primære arbejdsopgave bestå i at undervise samt facilitere workshops i de forskellige læringsrum. Du skal derfor have lyst til at undervise store som små og ude som inde. Du skal trives med at ’være på’ – også i længere tid ad gangen. Derudover skal du have mod på at sætte dig ind i nye stofområder. Vi forventer, at du ud fra vores fælles undervisningsdesign kan planlægge og udføre forløb, som undervejs også kan justeres. I det omfang at der ikke undervises, vil der være mulighed for at deltage i den daglige drift af Skoletjenesten fra udviklingsprojekter til booking af forløb og oprydningsopgaver.

Vi tilbyder

Du er garanteret fem timers arbejde på KØS en fast dag om ugen. Derudover vil der være private omvisninger samt søndagsomvisninger på tilkaldebasis. Du får en grundig introduktion til KØS’ undervisningspraksis, tilbydes inspektøromvisninger, sparring og du bliver en del af museets underviserteam.

Ansøgning

Har du en stærk faglighed (kunsthistorisk eller pædagogisk) og lyst til at arbejde med kunstformidling og læring til børn og unge, så send en kortfattet ansøgning med CV og eksamenspapirer til Ib Jørgensen ij@nullkoes.dk

Ansøgningsfrist: onsdag den 10.12.14 kl. 12. Vi afholder samtaler den 16.12.14 mellem kl. 13-16 på KØS. Hvis du får tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest, og museet vil indhente en børneattest.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt undervisnings- og udviklingsansvarlig Sasja Brovall Villumsen på 5667 6031 / 3023 8358.

 

KØS logo

Skriv et svar