Ung dansk fotografi´14 på Slottet

UNG DANSK FOTOGRAFI ’14

Julie Born Schwartz, Albert Elm, Ida Arentoft og Asbjørn Skou 15. NOVEMBER – 14. DECEMBER 2014

Udstillingen Ung dansk fotografi ’14 stiller skarpt på tendenser i fotografiet anno 2014 gennem fire danske kunstnere, som alle arbejder med fotografi, video og anden kamerabaseret kunst.

Fotografisk Center byder velkommen til Ung dansk fotografi ’14, der præsenterer et bredt spektrum indenfor ung, dansk kamerabaseret kunst.

Som billedskabere og billedforbrugere i et medialiseret samfund, forholder vi os dagligt til fotografi. På udstillingen Ung dansk fotografi ’14 lægger Julie Born Schwartz, Albert Elm, Ida Arentoft og Asbjørn Skou på forskellig vis op til refleksion over mediet i dets mange afskygninger. Udstillingen spænder fra det dokumentariske over det personlige til det mere konceptuelle, og viser nye værker, der kendetegner de fire fotografers praksis.

Ung dansk fotografi er en årligt tilbagevendende udstilling, der siden 1998 har haft til formål at styrke interessen for og udbrede kendskabet til yngre, danske fotografers arbejde. De fire fotografer på dette års udstilling er alle uddannede ved forskellige fotoskoler eller akademier i udlandet. Da udbuddet af fotografiske uddannelser i Danmark er begrænset, har udstillingsrækken fra begyndelsen præsenteret danske fotografer med internationale uddannelsesbaggrunde.

Ung dansk fotografi ’14 er i år blevet til i et samarbejde med Galleri Image i Århus, Skandinaviens ældste galleri for fotografi og vises desuden på Four Boxes Gallery i Skive samt Phototek Esbjerg. I forbindelse med udstillingen udgives en katalogbog. Udstillingen er støttet af Københavns Billedkunstudvalg. For yderligere information, interviewaftaler mv. kontakt Fotografisk Center, Kit Vatit Jensen på 3393 0996 eller kurator@nullphotography.dk

Pressen er velkommen til fernisering fredag 14. december kl. 16-19 på Slottet, Carlsberg, hvor udstillingen åbnes af Charlotte Haslund-Christensen og kunstnerne vil være tilstede.

Ung dansk fotografi ’14 Fotografisk Center [ON THE GO] Slottet, Carlsberg Byen, Bryggernes Plads 11, 6 sal,
1799 København V.

Åbningstider: Tirsdag-fredag: 11-17 Lørdag-søndag: 12-16 M: info@nullphotography.dk W: www.photography.dk

Skriv et svar