Har du tjek på Facebook, youtube….

Københavns Kommune mangler en initiativrig studentermedarbejder til kommunikationsopgaver i forbindelse med internationale events i København i 2009 – til web, sociale og virale medier.

Baggrund

I 2009 kommer en lang række store begivenheder til København – blandt andet World Outgames, IOC-kongres og FN’s Klimakonference. I Københavns Kommune arbejder vi for at brede de internationale begivenheder ud, så alle københavnere kan være med.

I løbet af 2009 kan københavnere derfor deltage i en masse events, møde de internationale besøgende, være aktive i et frivillighedskorps og meget mere. 2009 skal være et skælsættende år, der slår Københavns rolle som international metropol fast. Hvis det skal lykkes, har vi brug for opbakning fra københavnerne – og det skal du hjælpe med!

Vi hører gerne fra dig, hvis du:

ved en masse om fællesskaber og netværk

kan understøtte det med web samt virale og sociale medier

er iderig og effektiv

er god til at sætte i gang og følge en sag til dørs

skriver godt både på dansk og engelsk

er i gang med overbygningen på en videregående uddannelse

Vi har brug for din hjælp snarest og i resten af 2009. Arbejdstiden bliver ca. 15 timer per uge.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Ferdal på tlf. 26 77 22 77.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via e-mail til job@nullokf.kk.dk med mærket ”2009-61220” i emnefeltet senest mandag d. 25. maj 2009.

Økonomiforvaltningen er én ud af i alt syv forvaltninger. Økonomiforvaltningen varetager de overordnede og koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, økonomisystem, personale, fysisk planlægning, informationsvirksomhed og den generelle udvikling i øvrigt.

Endvidere varetager Økonomiforvaltningen sekretariatsbetjening af Borgerrepræsentationen, Økonomiudvalget og Overborgmesteren. Københavns Kommune på Internettet: www.kk.dk

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Skriv et svar