Praktik: Bliv en del af Hotel Pro Formas tværkunstneriske hold

Atelier Hotel Pro Forma søger praktikanter til forår 2014 til at udvikle udstillinger og Hotel Pro Formas kommende projekter

DSC_4289

Hotel Pro Forma er et af de førende produktionsselskaber i Europa inden for eksperimenterende scenekunst. Atelier Hotel Pro Forma søger studerende til forår 2014, som har lyst til at være en del af et tværfagligt team. Samtidigt vil I få et enestående indblik i Hotel Pro Formas kunstneriske og produktionsmæssige processer.

Praktikanter vil bl.a. deltage i udviklingen og gennemførelse af flere lokale udstillinger og kunstneriske projekter.

Projekterne udvikles i samarbejde med Atelier Hotel Pro Formas kunstneriske og administrative ledelse.

Projekterne er – som alle vores produktioner – en undersøgelse af forskellige fænomener inden for performativ kunst, arkitektur, lys og lyd, perception, brug af nye teknologier samt formidling.

Vi søger praktikanter / studerende inden for et eller flere af disse emner: lyd, lys, dramaturgi, videodesign, billedkunst, arkitektur og arts management.

Perioden for praktikopholdet er 3. februar – 23. maj 2014. Praktikopholdet er ulønnet og fuldtid. Arbejdssproget er engelsk, da programmet er internationalt.

En typisk uge kunne bl.a. indeholde: overordnet arbejde med projekterne, kortere oplæg og dialog med Hotel Pro Formas kunstneriske og administrative ledelse, deltagelse i produktionsmøder, eksterne input som udstillinger, foredrag eller mindre workshops.

Du bedes udfylde følgende e-formular og send et cv og portefølje (hvis relevant) mærket “Praktik forår 2014” til mail@nullhotelproforma.dk. Filer må fylde maks. 15 MB.

Deadline for ansøgning er d. 15. november 2013. Svar kommer senest d. 29. november 2014.
For yderligere info kontakt projektleder Martin Rørtoft på mr@nullhotelproforma.dk

OBS: Folk som er interesseret i løntilskudsstillinger, virksomhedspraktik eller som deltager i fuldtidsstudier ved siden af må IKKE søge praktikstillingerne.

Skriv et svar