SALON, NYDELSE & LYD PÅ JAZZHOUSE

 

OshoejFrost_Poster_03 jpeg

Det bliver et sandt nydelsesbombardement, når Oshøj/Frost inviterer til den tredje udgave af efterårets række af salonaftener på Jazzhouse. Forvent brusende burlesque dans, bevægende musik med Travelling Tribes og champagne, når det denne gange drejer sig om at nyde.

Gennem de sidste par måneder har Oshøj/Frost inviteret til salonaftener, der har udfordret tanker og opfordret til tanker og den store salonfinale står i nydelsens tegn.

Nydelse kommer i mange former og farver og påvirker ikke mindst mange forskellige sanser, og det er alle disse sanser og former, som Oshøj/Frost vil aktivere og prikke til – med andre ord drejer det sig om sanselig, intellektuel og social nydelse. Først vil Ukulele-Hanne, der er kendt som den vilde ukulele-fortolker på P3, give et nummer mens champagnen proppes og drikkes. Efter champagnen er drukket skifter nydelsen form fra flydende til sensuel, forførende og bevægende, når Lea Blue Delmas og Miss Cherry Wilde giver hver deres Burlesque dans.

Mellem den bevægelsesfyldte dans spiller det danske alternative world-rock-jazzband Travelling Tribes, der med deres anmelderroste debutalbum Everything Seems to Change har markeret sig med deres særegne, melodiske og dragende sammensmeltning af indierock, stammeagtigt verdensmusik og melodiske psych-elementer.

Den sociale nydelse sættes sidst på aftenen på spidsen, når John fra Solsystemet vender vinyler med 50er og 60er rhythm & blues.

Lørdag 2. november kl.20 / 80 kr inkl. champagne

MERE INFO på FACEBOOK & JAZZHOUSE.DK

Skriv et svar