Har du et ar, der gemmer på en god historie?

Vi har store ar og små ar, ar på kroppen og ar i sjælen – eller ar, der truede med at komme, men blev helt væk! Mange af vores ar gemmer på en god historie – måske det er tid til at dele dem?

Er du fortælleinteresseret, indehaver af en god historie om “ar” eller bare på udkig efter en torsdag aften i godt selskab, så kig forbi til Mellem Os Sagt 24/10, hvor publikum indtager scenen med personlige fortællinger om ar. Arrangementet foregår i Krusågade på Vesterbro på fortællescenen BestTellers.

I løbet af aftenen får 10 fortællelystne publikummer mulighed for at gå på scenen – og måske skal det være dig?

Reglerne er simple:

– Din fortælling skal være sand og passe til temaet “ar”

– Du har 5 minutter til at fyre den af på scenen

– Din stemme og krop er dine eneste hjælpemidler – ingen rekvisitter og kostumer
Vil du gerne sikre dig en plads på scenen? Så skriv til nadja@nullbesttellers.dk. De 5 første, der forhåndstilmelder sig, får plads. Der trækkes på selve aftenen lod om de resterende pladser blandt dem, der smider deres navn i puljen.
Måske trænger du til lidt sparring omkring din historie, iden det går løs på scenen? Det er der råd for. Du har nemlig mulighed for at tilmelde dig gratis fortælletræning med BestTellers’ professionelle historiefortæller Hans Laurens. Træningen foregår hos BestTellers fra 18.30-19.30 på aftenen og har denne gang fokus på fortællingens dramaturgi. Du tilmelder dig træningen ved at købe billet 2 på Billetto – og når du kommer til ftræningen, er det vigtigt, at du har en fortælling med, som du kan arbejde på.
Hvis du har mere lyst til at være med på en lytter, kan der købes kolde fadøl i baren og indåndes god stemning på stolerækkerne.
Uanset hvad – så kan du købe din billet her: http://billetto.dk/events/mos2-ar.
Mellem Os Sagt er støttet af Områdefornyelsen Vesterbro og entréindtægterne går til Mændenes Hjem på Vesterbro.
Vi håber at se dig til et brag af en aften, hvor den mundtlige fortælling er i centrum.Kærlig hilsen

 

Nadja & Anna Louise // Mellem Os Sagt

Læs mere om Mellem Os Sagt på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mellem-Os-Sagt/656261411060752?fref=ts
 Scenebillede MOS pm ar

Skriv et svar