ØKONOMISK – POLITISK PRAKTIKANT SØGES

Ambassaden i Ottawa søger en praktikant for perioden 1. februar 2010 – 31. juli 2010.

Stillingen tilbydes en dansk studerende med en bachelorgrad fra en videregående uddannelse. I udvælgelsen lægges der vægt på gode engelskkundskaber såvel skriftligt som mundtligt. Der lægges også vægt på ansøgers metodiske og analytiske færdigheder samt relevant erhvervserfaring.

Arbejdet består i at følge udviklingen i den canadiske økonomi og politik i relation til Danmark. Arbejdsopgaverne er derfor alsidige med research, servicering af danske politiske organer og institutioner, deltagelse i møder, udarbejdelse af notater, indberetninger og rapporter om såvel danske som canadiske økonomi- og samfundsforhold. Ligeså er praktikanten involveret i udarbejdelsen og planlægningen af danske delegationsbesøg mv. i Canada. Endelig indgår praktikanten i ambassadens løbende forefaldende arbejde.

Da ambassaden er lille forventes selvstændighed og ansvarlighed fra praktikantens side. Der vil yderligere være tilknyttet en praktikant til ambassadens presse- og kulturafdeling. Det forventes, at praktikanten er åben overfor deling af opgaver på tværs af fagområderne.

Arbejdet på ambassaden er ulønnet, og praktikanterne er selv ansvarlige for dækning af alle udgifter i forbindelse med rejse og ophold såsom flyrejse, forsikringer samt udgifter til kost. Det forudsættes således, at den studerende kan medtage sin SU eller på anden måde selv finansiere opholdet. Ambassaden stiller en delelejlighed til rådighed for praktikanterne.

Interesserede kan sende en ansøgning via brev, fax eller e-mail til ambassaden vedlagt CV, eksamensudskrifter og evt. udtalelser. Mærk kuvert, fax eller e-mail “praktikantansøgning”.

Se også vores hjemmeside på www.ambottawa.um.dk.

Det bedes venligst anført, at man søger stillingen som økonomisk – politisk praktikant. Ansøgningsfrist til denne stilling er 1. juni 2009.

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Johanne Sofie Roelsgaard Bang på e-mail: johban@nullum.dk

Royal Danish Embassy
47 Clarence Street, Suite 450
Ottawa, ON K1N 9K1
Canada
Tlf. 613 562 1811
Fax: 613 562 1812
E-mail: ottamb@nullum.dk

Skriv et svar