Vil du være med til at styrke unges viden om sex?

Vil du tage del i gennemførelsen af en landsdækkende seksualoplysningskampagne målrettet unge mellem 18-22 år?

Så har Sex & Samfund stillingen for dig: Studentermedhjælper på Husk Kondom-kampagnen. Sex & Samfund står for koordineringen af de lokale aktiviteter i kampagnen, herunder udvikling af aktivitetsforslag til kommunerne, løbende sparring, sikre at mange kommuner deltager aktivt osv. Læs meget mere om kampagnen på www.seksuelsundhed.dk/huskkondom.

Som studentermedhjælp vil du være med til at planlægge og gennemføre aktiviteter, der indgår i Husk Kondom-kampagnen. Du vil bl.a. komme til at lave følgende:

· Deltage i udsendelse af materialer (bl.a. pakning)
· Ringe rundt til deltagende og ikke-deltagende kommuner
· Løbende administrere og opdatere hjemmesider
· Skrive nyhedsbreve og artikler til web
· Deltage i udviklingen af forskellige oplysningselementer f.eks. sikker sex konkurrencer
· Have tæt kontakt til eksterne samarbejdspartnere

Kvalifikationer
Personen vi søger har masser af energi og har derudover bl.a. erfaring med og/eller viden om:

· Skriftlig kommunikation
· Arbejde med web-medier
· Kampagnearbejde herunder oplysningskampagner målrettet børn og unge
· Administrativ erfaring
· Evt. seksuel sundhed

Du skal kunne trives i en lidt hektisk arbejdssituation, hvor opgaver løses både i teams og alene. Du vil få masser af ansvar og lov til at bruge og udvikle dine kompetencer. Overblik, humør og fantasi er karaktertræk, vi værdsætter. Og så skal du være parat til – som os andre – også at lave noget af det kedelige arbejde af og til.

Der er ingen specifikke krav til din uddannelsesretning, men vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse. Vi ser frem til at din energi, din opfindsomhed og dine erfaringer, kan være med til at skabe en spændende seksualoplysningskampagne.

Stillingen
Stillingen er en projektansættelse til 31. september 2009 med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt. Arbejdstiden vil være fleksibel, men der må påregnes en del arbejde i august og september.

Ansøgning
Har du spørgsmål angående opslaget, kan du kontakte Joachim Maxen på jm@nullsexogsamfund.dk, eller ringe direkte på 6168 4205. Ansøgning og CV sendes til Sex & Samfund på jm@nullsexogsamfund.dk senest d. 24. april 2009 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 18.

Om Sex & Samfund
Sex & Samfund støtter og igangsætter projekter, der øger menneskers viden og bevidsthed om seksualitet, sexsygdomme, prævention, graviditet og abort. Målet er, at alle mennesker skal have mulighed for at tage et informeret og frit valg omkring deres seksualliv. Sex & Samfund driver bl.a. en præventionsklinik i København; en landsdækkende telefon- og internetrådgivning ”Sexlinien for Unge”; en række websites om prævention, sexsygdomme og abort samt et projekt der via undervisning, kurser og et website skal forbedre seksualundervisningen i Danmark. Derudover har Sex & Samfund et stort internationalt program med projekter i Afrika og Asien.

Skriv et svar