Teater Rio Rose søger praktikant(er)

– til ny teaterproduktion 2013-2014

Teater Rio Rose er et lille teater med store visioner, der producerer international og prisvindende scenekunst. Vi bestræber os på at skabe nærværende forestillinger med udfordrende kunstnerisk bid og er kendt for det særlige billedpoetiske sceneudtryk, som vi har udviklet og forfinet gennem årene.
Alle vore forestillinger skaber vi gennem åbne og kollaborative devisingprocesser.

Vi søger en praktikant, som vil være instruktørens højre hånd under vores næste produktion, og som ønsker en faglig praksiserfaring med devising-strategier.
Der vil være mulighed for selv at være med til at definere rammerne for praktikken ud fra dine faglige interesseområder og vidensfelter.

Vi har dog brug for en praktikant, der på samme tid vil finde det interessant at registrere og dokumentere processen – og herved bistå med:

• at filme og efterfølgende transkribere nogle af de sceniske forsøg
• notere under prøverne
• samle og rette manus til under devisingproces

På grund af Rio Roses kollektive og åbne skabelsesprocesser vil der for den, som har en særlig interesse for det dramaturgiske arbejde, også være mulighed for at indgå i de kollektive diskussioner med dramaturgiske overvejelser.
Er du derimod mere interessert i at indsamle erfaring med kommunikation og formidling, kan praktikpladsen vinkles således, at du i tæt samarbejde med teatrets administrator og instruktør afprøver din faglighed i forhold til fondsansøgning, public relation, program og andet skriftligt materiale omkring produktionen.

Praktikken er ulønnet, men praktikanter opfattes som en ligeværdig del af en engageret teaterinstitution i konstant bevægelse.

Prøveperiode 2013
Uge 38 Prøver på Nordkraft (Aalborg)
Uge 39-40 Prøver på Bethania
Uge 50-51 Prøver på Vestenvolden

Spilleperiode 2014
8.- 22. februar Upremiere på Nordkraft (Aalborg)
19. marts – 6. april Huset på Halmtorvet

Kontaktperson:
Tove Bornhøft, kunstnerisk leder
Mail tove@nullriorose.dk
www.riorose.dk

Skriv et svar