Klub Kurz 15/6: Sidste visning inden sommerferien!

Klub Kurz inviterer til sidste visning inden sommerferien. Det er torsdag d. 16. maj kl. 20.00 i Husets Café. Dørene åbner kl. 19.00, og vi serverer popkorn for jer i de hyggelige omgivelser. Fri entré!

Tilmeld dig eventen på Facebook.

KAFFEPAUSEN (2007)
En harmløs kaffepause udvikler sig fatalt i denne film om de to politibetjente Christian og Erik. Det er en film om maskulinitet, magtbalance, rygter og skam.

Instruktør: Johannes Pico Geerdsen
Længde: 10 min.

beast

BEAST (2009)
De lyver om det. At far slår mor. Men ti-årige Benjamin er træt af løgnene. Han tager farens kæreste eje, den søde lille hundehvalp Kenzo, som gidsel og presser far til at undskylde over for mor. Desværre for dem begge er far ikke den, der undskylder.

Instruktør: Lars Pedersen Arendt
Længde: 15 min.

PAUSE

UNDER THE FOLD (2012)
I animationsfilmen ’Under the Fold’ mister Frank sit arbejde og hjem under 30’ernes depression, og han vandrer hvileløst rundt med sønnen, Andrew, i jagten på en ny levevej. Det er ikke nemt, og mens det hele begynder at se mere og mere håbløst ud, skaber Andrew et fantasifuldt parallelunivers, der tager til, mens farens afslag hober sig op.

Instruktør: Bo Juhl Nielsen
Længde: 7 min.

Under the fold

DET ER KOLDT OG DER ER SKIND PÅ (2012)
‘Det er koldt og der er skind på’ er en historie om en sociopats forsøg på at tilpasse sig et normalt kærlighedsliv. Men problemet er, at han er bange for mennesker, bange for at vise hvad han tænker på, bange for at tale, sige sine meninger, og det påvirker hans sind. Han er altid bevidst om sin frygt, men forsøger at skjule den, det bedste han kan. Han forstår ikke de mennesker omkring ham, og han forsøger at gemme sig i sit lille hus. Men han har brug for kærlighed og forsøger at lære at elske, men han kan ikke håndtere kravene, det bringer.

Instruktør: Kasper Schlüter
Længde: 20 min.

Skriv et svar