Politikens Akademi: Public Speaking m. Per Vers

Politikens Akademi byder dig igen velkommen til en aften med foredrag og debat. Vil du have folk til at lytte til dine holdninger, og vil du lære at nyde din taletid foran et større publikum ? Så er Politikens Akademi # 5 noget for dig.

Vi kender det alle. Man får en klump i halsen og kan pludselig ikke synke på normal vis. Hænderne danser rundt og kan ikke finde hvile, mens ordene kommer ud i…ja hvilken rækkefølge? At tale til et publikum har de fleste af os nok prøvet. Men det er langt fra alle, der er gode til det og synes, det er sjovt.

Rapper og ordsmed Per Vers fortæller til Politikens Akademi om det at kunne lege med ord, om at improvisere og indtage scenen. Per Vers’ evne til at formidle og nytænke sproget har bragt ham langt på den danske rap-scene, og han anses i dag for at være en af landets dygtigste tekstforfattere. Per Vers ved, hvordan man fanger sit publikum og brænder igennem.

Så har du en taler i maven, eller kræver drømmejobbet at du kan tale til offentligheden, så kom og lær hvordan du skaber nærvær hos dit publikum. Kom og lær at nyde din taletid.

Politikens Akademi arrangeres af Ny-dansk Ungdomsråd og Politiken

Vi glæder os til at se jer!

Se mere på: https://www.facebook.com/events/293324804127420/?fref=ts

Her tænker du på “Politikens Akademi: Public Speaking m. Per Vers”

Skriv et svar