Kom i praktik på Ekko!

ekko_praktikEkko søger en-to praktikanter (m/k), som kan tiltræde 1. februar. Praktikstillingen er fire dage om ugen og varer et halvt år.

Som praktikant på Ekko får du mulighed for at arbejde med:

* Journalistiske opgaver (nyheder, interviews, anmeldelser) til hjemmesiden
* Mindre tekster til magasinet
* Research, redigering og billedsøgning
* Sociale medier
* Dvd-produktion og Ekkos nye kortfilmhitliste
* Kontakt til danske distributionsselskaber
* Markedsføring og PR
* Events
* Administrativt arbejde

Du vil få indsigt i den redaktionelle proces og være en del af et kreativt miljø med en bred kontaktflade i den danske filmbranche. Du vil være tæt på bladets ledelse og få en grundig sparring og efterkritik. Desuden byder praktikstillingen på forefaldende opgaver.

Du skal være dygtig til at skrive, have gennemslagskraft og lyst til en hektisk dagligdag med korte deadlines og mange bolde i luften. Du skal udføre opgaver, som bliver udstukket af redaktionen, men også selv komme med initiativer og ideer.

Praktikstillingen er ulønnet.

Filmmagasinet Ekko er Danmarks største uafhængige blad. Magasinet har med markeret sig stærkt i filmdebatten, og der har ofte været blæst om magasinet, senest i efteråret, hvor Peter Aalbæk farede i flint over et essay. Magasinet har højt kvalificerede læsere, blandt andet gennem kollektive abonnementer med Danske Filminstruktører, Producentforeningen, Danske Dramatikere, Journalistforbundets tv-gruppe og Filmarbejderforeningen. Magasinet har lokaler på Frederiksberg.

Send en kort ansøgning, et cv samt to eksempler på mindre skriftlige arbejder (artikler) til medredaktør Jacob Ludvigsen på jacob@nullekkofilm.dk. For yderligere oplysninger: Ring på tlf. 8838 9292.

Ansøgningen skal være hos os senest 25. januar kl. 12. Læs mere om magasinet på www.ekkofilm.dk.

Med venlig hilsen,

Redaktionen

 

Skriv et svar