PRAKTIKANT TIL UDSTILLINGSSTEDET SKOVHUSET (feb-juni 2013)

Praktikstillingen er ulønnet og som udgangspunkt på fuld tid og løber fra primo februar 2013 og fem måneder frem. Skovhuset betaler transport.

OM OS:
Skovhuset ved Søndersø er et selvejende, men kommunalt støttet udstillingshus i Værløse. Ud over seks årlige kunstudstillinger af især nordisk samtidskunst danner huset ramme om en bred vifte af kulturelle aktiviteter.

Her er koncerter, foredrag, arbejdende værksted, dag- og aftenundervisning for både børn og voksne (i bl.a. maleri, grafik, arkitektur og kunsthistorie). Vi arrangerer rundvisninger for både skoler og private, ligesom vi driver en café på de tre ugentlige åbningsdage.

OPGAVERNE:
Som praktikant vil du indgå i det eksterne kommunikationsarbejde, der består i at ramme de mange forskellige målgrupper bedst muligt, ligesom du vil få mulighed for at påvirke nye kommunikationsstrategier. Du kommer bl.a. til at:
• Redigere aktualitetsstof og opdatere indhold på www.skovhus-kunst.dk – bl.a. med henblik på kommende nyt hjemmesidedesign (du kommer kun til at have med indhold at gøre – ikke design).
• Udarbejde nyheder, artikler og pressemeddelelser til hjemmesiden og updates til Facebook-siden www.facebook.com/skovhuskunst.
• Assistere i redaktionsprocessen på de løbende udgivelser af SkovhusNyt, der både er udstillingskataloger og medlemsblad for medlemmer af støtteforeningen Skovhusets Venner.
• Researche og idéudvikle på nye kommunikations- og formidlingstiltag.

Vi lægger vægt på, at du:
• er universitetsstuderende
• interesserer dig for kunst og kultur
• arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt
• taler og skriver flydende dansk
• har lyst til at arbejde med formidling

Som praktikant kommer du til at arbejde med formidling til mange forskellige brugergrupper. Det kræver åbenhed og gode samarbejdsevner. Praktikken vil både byde på rutineprægede opgaver og opgaver, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg.
Skovhuset er en relativt lille organisation, hvor din daglige sparring bliver med stedets kunstneriske leder, der også har ansvar for kommunikation. Ofte vil du skulle arbejde selvstændigt.
Under praktikopholdet vil vi løbende diskutere, hvad du skal arbejde med, så det både bliver relevant for os og for dig med din uddannelsesbaggrund, erfaringer og ønsker.
Praktikstillingen er ulønnet og som udgangspunkt på fuld tid. Stillingen løber fra primo februar 2013 og fem måneder frem. Skovhuset betaler transport.

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgningen sendes senest den 9. januar 2013 kl. 12 til bia@furesoe@dk.

Skovhuset ved Søndersø
Ballerupvej 60
3500 Værløse, Tel. 7235 6140.
www.skovhus-kunst.dk – en del af kulturen i Furesø Kommune

Skriv et svar